Na teniskim terenima TK Mursko Središće održan trodnevni kamp Ljetne škole tenisa

Na teniskim terenima TK Mursko Središće održan je trodnevni kamp Ljetne škole tenisa. Kako su se natjecala djeca raznog teniskog znanja organizator se pobrinuo da svi jednako uživaju u ljepotama ovog sporta. Jer našla su se tu djeca koja su prvi put držala reket u rukama, a i oni koji su već pravi mali teniski majstori.

U ljetnom kampu sudjelovali su polaznici škole tenisa iz čak četiri različita kluba: Teniski klub Mursko Središće, Teniski klub Sveti Martin na Muri, Teniski klub F. Punčec (Čakovec) i Teniski klub Selnica. Treneri (Patrik Lebar, Danijel Žbulj, Tino Zanjko) su imali pune ruke posla i ovim putem im se zahvaljujemo na odličnoj organizaciji. Također zahvaljujemo se Gradu Mursko Središće na pokroviteljstvu ljetnog kampa škole tenisa.

Bili su podijeljeni u četiri kategorije. U svakoj skupini bila su četiri natjecatelja te je svaki igrač igrao protiv svakog u skupini.  Tako se dobio i konačni redoslijed, te vam donosimo i rezultate  finalnih nadmetanja.  U crvenom tenisu pobijedio je Lovro Oletić (Lovro Oletić – Lovro Mikulčić 7:3, 7:4) , u narančastom tenisu pobijedio je Leon Gregorinčić (Leon Gregorinčić – Denis Meznarić 4:2), u finalu cura pobijedila je Ana Kovač (Ana Kovač – Magda Turk 4:3) i u finalu dečki pobijedio je Niko Senčar (Niko Senčar – Josip Sakač 4:1).

TK Mursko Središće