NA ŠUDERKU DOLAZI MEĐIMUREC, SOKOLI U ZASADBREGU, DERBI U ŠTRUKOVCU

MŽNL ČK-VŽ

 

NK „Rudar“ M.Središće u 19.kolu na svom terenu u subotu 25.03.2017.godine u 15,00 sati dočekuje ekipu Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca. U jesenskom dijelu natjecanja Rudar je u Dunjkovcu-Pretetincu slavio sa visokih 0:4.Vjerujemo da bi ga ovaj puta zadovoljila pobjeda i sa minimalnim rezultatom. Tako bi Rudar nastavio uspješnu proljetnu seriju pobjeda. Bila bi to četvrta u nizu, no ne  treba prije reći „hop“ nego se skoči. Za Rudar mogu  nastupiti svi igrači  osim M.Zadravca koji je zbog isključenja u Prelogu dobio kaznu neigranja 3 prvenstvene utakmice.

Rudar se momentalno nalazi na 5.mjestu sa osvojenih 30 bodova, dok je ekipa Međimurca 8 , sa osvojenih 25 bodova. Možemo očekivati lijepu, borbenu utakmicu i nadajmo se pobjedu domaćina.

Utakmicu na igralištu u Šuderki sudi Dubravko Pavlić, pomagati će mu  M.Nikolić i R.Jarnjak dok će delegat utakmice biti D.Drvenkar.

 

rudar

2.ML skupina „B“

 

U subotu 25.03.2017.godine u Štrukovcu se igra derbi jer se sastaju Hajduk Vindija i Bratstvo Jurovec. Možemo očekivati dobru utakmicu s obzirom da se Hajduk Vindija nalazi u vrlo dobroj formi , a gosti iz Jurovca moraju u trku za bodovima, ako žele ostati u daljnjoj utrci za prvaka sa ekipom Sokola. Utakmica se igra u 15,00 sati.

Sude: Bojan Juras,R.Novak i V.Kantoci ,delegat je N.Toplek.

 

hajduk

Istoga dana i u isto vrijeme ekipa D.Koncovčaka u derbiju začelja gostuje kod ekipe Vučetinca. Lijepa prilika da se im sasvim približe na prvenstvenoj ljestvici. Sude Dario Bubek,M.Hrušoci i A.Begović , delegat je Stjepan Talan.

 

d. koncovčak

U nedjelju 26.03.2017.godine u 16,00 sati  svoje utakmice igraju preostala tri naša drugoligaša. Vodeći na ljestvici Sokol iz Vratišinca gost je vrlo neugodnoj. momentalno na 11 mjestu, ekipi Zasadbrega. Vratišinčari se nadaju uspjehu te ujedno i zadržavanju liderske pozicije. Utakmicu će  suditi Franjo Hergotić sa svojim pomoćnicima D.Novakom i R.Radekom ,a delegat će biti Stjepan Đuranec.

 

sokol

Mura nakon nešto lošije igre u D.Koncovčaku igra kod kuće protiv M.Mihaljevca te se nada punom plijenu. Gosti u Hlapičinu dolaze bez tri kažnjena igrača, te bi to  svakako trebalo olakšati posao Murašima.

Utakmicu sude J.Kukovec,E.Bašek i V.Kantoci delegat je A.Vlahek.

 

mura

Plavi iz Peklenice nakon odigrane dvije ne baš sjajne utakmice odlaze na teško gostovanje kod Venere iz Sv.Juraja na Bregu.Teško je reći što se može očekivati od ekipe Plavih no dajmo se pozitivno i lijepo iznenaditi.

Suci utakmice su Erik Žerdin , F.Hrustek i L.Fodor dok je delegat Saša Fegeš.

plavi

 

3.ML

 

Ovog vikenda započinju utakmice i u 3.ML, te se ekipa Torpeda iz Križovca sastaje u Štefancu sa tamošnjom ekipom Jadrana. Utakmicu će voditi sudačka trojka u sastavu Z.Toplišnjak,L.Baksa i V.Baksa delegat je R.Posedi .Utakmica se igra u nedjelju 26.03.2017.godine u 16,00 sati.

 

Mladost iz Selnice je u ovom kolu slobodna.

Što se tiče treće lige nužno je napomenuti da je od daljnjeg natjecanja odustala ekipa Dinama iz Žiškovca.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

torpedo