Na startu priprema Međimurje pobijedilo drugu momčad Slaven Belupa

Tri dana nakon što su startali s pripremama za nastavak prvenstva, igrači Međimurja  već su odradili prvu kontrolnu utakmicu. Ove subote na igralištu čakovečke Sloge njihov gost bila je druga ekipa koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa.

U prvom dijelu kada je Međimurje igralo u ovom trenutku u najačem sastavu, imalo je terensku inicijativu i na odmor se otišlo s tri gola prednosti.  Čakovčani su u vodstvo došli u 21. minuti kada glavom pogađa Hranilović  na dodavanje Knezovića, nakon centaršuta Hlišća iz slobodnog udarca. Na 2:0 povećao je igrač na probi Ante Ivančić na dodavanje Hudećeka, a na 3:0 nakon proboja po lijevoj strani pod gredu je zakucao Vidović.

U drugom dijelu trener Lepen promijenio je cijelu ekipu i dao priliku desetorici talentiranih igrača iz škole nogometa, uglavnom kadeta i juniora. Gosti su uspjeli smanjiti na 3:1 golom iz jedanaesterca desetak minuta prije kraja.

Od ponedjeljka ekipi se priključuju stožerni igrači Brcković,Šimičić i Patafta koji su imali produženi odmor, kao i rekonvalescent Ceraj.

Slijedeću kontrolnu utakmicu Međimurje igra u subotu 18. siječnja protiv Mure u Murskoj Soboti.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)