NA RUDAROVOJ NOĆI PROMOVIRANA HIMNA KLUBA

Do ranih jutarnjih sati trajala je velika fešta Rudarovih navijača, igrača kao i gostiju u Pansionu „Ilonka“. Oko 160 njih zabavljalo se na tradicionalnoj Rudarovoj noći. Svi oni došli su kako bi kroz svoju zabavu i ples  dali svoj doprinos klubu koji im je u srcu te mu tako  financijski pomogli u ostvarivanju daljnjeg uspješnog rada kako u sportskom dijelu tako i na izgradnji infrastrukture koja je u tijeku ili će za koji dan započeti.  Zato je svaka pomoć biti i te kako dobrodošla.

h

a

Svoju pomoć u tome svojim angažmanom oko skladanja i produciranja nove Rudarove himne  „Rudare,moj Rudare!“ dala je i naša najjača, svjetski poznata firma Sobočan- interijeri.  Sav prihod od prodaje CD-a sa himnom  namijenili su klubu, a Sobočan- interijeri su kompletno isfinancirali njegovo izdavanje. Na zabavi je promovirana himna čiji autor glazbe,teksta i anražmana  je Franjo Sobočan direktor Sobočan- interijera.

 

b

Svoj doprinos dali su i kao izvođači vokali Vladimir Novak i Igor Hren te članovi navijačke grupe Laporniki  Franjo  Sobočan , Romeo Kodba, Tomislav Nedeljko i Miljenko Zobić.

 

c

I Muralist se  priključio toj promotivnoj akciji svojim rješenjem na izradi omota izgleda CD-a. Tako će sada na Rudarovim utakmicama odjekivati pjesma koja će uvjereni smo vrlo brzo ući u uši navijača Rudara.

d

Bilo je još zanimljivih događanja na samoj zabavi,već tradicionalna tombola gdje su ovaj puta najviše sreće imali  Bojan Kodba i Marina Rajf sa dobivenim produženim vikendima u Babarigi i Selcu.

 

i

e

Normalno da je i ovu „Rudarovu noć“ posjetio kao i svake godine Elvis Presley jer takve fešte i njega dižu na noge. Veselo na kraju još jedne uspješne Rudarove  kalendarske  završilo je i ovo lijepo druženje  sa dogovorom  za isto takovo tradicionalno u idućoj godini.

(Z. Rihtarec, foto A. Jurak)

g

f