NA RIBNJAKU ZALEŠĆE ODRŽAN 9. ŽUPANIJSKI TURNIR U BOĆANJU

         Protekle nedjelje 16.11.2014. godine naša Udruga  bila je domaćin 9. Županijskog trunira rekreativaca u boćanju . Turnir se i ove godine održao na terenima ŠRC “Zalešće”, no ove godine, početak je bio u  10,00 sati s obzirom da je prošle godine bilo 14  parova  te smo   jedva  uspjeli završiti turnir do kasno u noć.

          Ove godine na turnir se prijavilo 9 parova i to: 4 para iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Međimurskoj županiji, 1 par iz Sv. Juraja na Bregu i 4 para iz Murskog Središća.  Obzirom da ova satnica održavanja turnira također nije previše odgovarala rekreativcima iz ostalih Udruga,  za slijedeću godinu turnir  se planira  održati u mjesecu aprilu ili maju jer su tada dani duži,  pa se nadamo da će i više ekipa sudjelovati.

         Riječi dobrodošlice prijavljenim parovima  uputili su predsjednica Udruge Nada Palaš  i tajnik MSSR Marijan Vugrinčić koji je ujedno bio i glavni sudac. Prije samog  početka boćanja  zagrijevanje parova odradila je Anica Varga .

         Za okrepu u toku takmičenja pobrinule su se naše vrijedne članice sa finim kolačima, kuhanim vinom , kavom ……… Članovi ŠRD “Mura”  počastili su nas sa  finim gulašom, pošto su i oni taj dan  imali takmičenje na ribnjaku.

         Boćalo se do 13 dobivenih bodova  na ispadanje. Turnir je potrajao do 16,00 sati nakon čega je  uslijedilo proglašenje pobjednika:

 

1. mjesto   osvojio je par :

   Margareta Vrhar i Stjepan Vrhar – USR “Sport za sve”Mursko Središće

2. mjesto  par:

  Biserka Barat i Blaženka Kontrec – USR “Sport za sve” Mursko Središće

3. mjesto  par:

  Natalija Brodar i Đurđica Rihtarec – USR “Sport za sve” Mursko Središće 

         Ekipama koje se nisu uspjele plasirati među prva tri para predsjednica Udruge Nada Palaš  se zahvalila na sudjelovanju i zaželjela više uspjeha drugi put.

         Za našu Udrugu ovo je opet veliki uspjeh,  a nadamo se da će sreće imati i naše članice koje već  22.11.2014. sudjeluju na  11. međimurskom  turniru rekreativaca u kartanju “BELE ” čiji je domaćin USR “Sport za sve” Sv. Juraj na bregu.

 

                                                             (Anica Varga, tajnica udruge SZS)