NA RIBNJAKU ZALEŠĆE DRUŽILE SE ČLANICE USR „SPORT ZA SVE“

         Zajedničkim druženjem  članova  USR “Sport za sve” Mursko Središće i  njihovih obitelji  završena je sezona vježbanja  u sportskoj dvorani. Kao i svake godine uz dobro jelo, piće i druženje obilježili smo kraj zimsko – proljetnih aktivnosti naše Udruge. Ove godine pekle su se kobasice i hrenovke – glavne  kuharice bile su Anika i Zdenka .Pomoćno osoblje u kuhinji – Darinka, Mimika, Nada, Zlata , Marina…  pobrinulo se da  sve bude  u najboljem redu. Za kolače, salate , voće i tekuća pitanja pobrinule su se sve ostale članice.  Družili smo se od 14,00 sati pa do kasne večeri bez obzira na kišu koja nam je htjela omesti druženje. Igrala se odbojka, boćalo se, kartala bela, šetalo oko ribnjaka  isl. Djeca su uživala u nogometu i trčkaranju po ribnjaku. Druženje su nam uveličali naši dragi gosti g. Kralj Ivan, Rihtarec Antun , Podgorelec Franjo i gradonačelnik Dražen  Srpak. Nažalost predstavnika ŠRD “MURE” nije bilo,  al im se mi ovim putem zahvaljujemo  na ustupljenom terenu kao i Kukovec Vladimiru koji je uvijek dobar domaćin.

         Članice bez obzira na prekid vježbanja u dvorani ne prestaju potpuno sa aktivnostima kroz ljeto, zapravo svake srijede sastajemo se u 18,00 sati na ribnjaku igramo odbojku, boćamo , kartamo   i družimo se.

         Ljeto će brzo proći, a mi ćemo se opet vratiti svojim aktivnostima zacrtanim u Programu rada Udruge  te probati provesti odluku Upravnog odbora, da se formira jedna grupa koja bi igrala samo odbojku kao  i  nova grupa  za one koji vole  vježbe jačeg intenziteta. No o tome, više nakon ljetnog raspusta, odnosno neposredno prije traženja termina u sportskoj dvorani.

 

                                                   Tajnica Udruge: Anica Varga