Na pripremama u Vodicama Međimurje bolje od Šibenika

Igrači trenera Kristića odigrali su prvu od dvije kontrolne utakmice u sklopu priprema  u Vodicama.

Na Šubićevcu im je domaćin bio lider Druge lige, ekipa Šibenika. Trener Matija Kristić ni na ovoj utakmici nije mogao izvesti kompletnu ekipu jer su zbog ozljeda i bolesti nedostajali Munivrana, Fadić , Marcijuš, Jakšić, Galoši i Marić.

U prvom poluvremenu  Međimurje je  dominiralo i bilo puno bolje, a prvu veliku prigodu imao je u 17. minuti Patafta koji iskosa s lijeve strane s desetak metara pogađa domaćeg vratara.Prije prvog gola Međimurje je izvelo čak sedam kornera .

Svoju bolju igru okrunili su u 32. minuti kada nakon duge dijagonale Režića loptu pred gol ubacuje Ikić, a domaći igrač Pandža nespretno reagira i šalje loptu u vlastitu mrežu.

Na povećanje vodstva nije se dugo čekalo kada pet minuta kasnije dobru akciju na dodavanje Ikića završava Tkalčić koji s nekih  osamnaest metara precizno zabija pod samu gredu.

U drugom dijelu  Čakovčani kontroliraju igru do pred sam kraja  kada Šibenik uvodi sedam novih igrača i uspijeva smanjiti vodstvo golom Princea. I tako da susret završava pobjedom Međimurja 2:1.

MEĐIMURJE: Nemec, Pajić, Režić, Novoselec, Brcković, Zanjko, Hranilović, Tkalčić, Patafta, Ikić, Trojak. Još su igrali: Hatlek, Malenović, Rališ.

Trener: Matija Kristić

Igrači i vodstvo kluba ovih sedam dana smješteni su u hotelu Punta u Vodicama, a treninge održavaju na vanjskim terenima u Vodicama i Turnju, a također koriste hotelski bazen i fitnes centar.

– Uvjeti su više nego dobri samo da se oboljeli i ozlijeđeni što prije vrate u trenažni proces kako bi se pojačala konkurencija . Ovim putem se zahvaljujemo g. Damiru Varošancu i osoblju hotela Punta (www.hotelivodice.hr/) na gostoprimstvu i uvjetima kojima su omogućili da se momčad dobro pripremi za nastavak sezone – kazao je vođa čakovečke ekspedicije Kristijan Hamonajec .

Sljedeću kontrolnu utakmicu na morskim pripremama Međimurje igra u subotu 23. veljače u Zadru protiv istoimenog drugoligaša u 15 sati, a ona će im ujedno biti i generalka pred nastavak prvenstva u 2 HNL.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)