NA LJETU UZ MURU TROSTRUKA MURSKA ALKA – DONOSIMO PRAVILA I PRIJAVNICU

Rudarski zbor Mursko Središće i Turistička zajednica Grada Mursko Središće u subotu 08.08.2015. godine s početkom u 17,00 sati na šetnici uz rijeku Muru organiziraju ekipno natjecanje “Murska alka” u sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru” 2015.g.

Ove godine zabavno ekipno natjecanje „MURSKA ALKA“ sastoji se od 3 igre koje će se održati u subotu 08. kolovoza 2015. godine s početkom u 17,00 sati na šetnici uz rijeku Muru. Usporedno s „Murskom alkom“ na šetnici uz Muru održati će se „Sajam domaćih proizvoda“, a u 21,00 sati na parkiralištu uz šetnicu očekuje vas koncert MIROSLAVA ŠKORE.

 

 

Svaka ekipa broj pet članova, igra se sastoji od dva dijela, a u nastavku kratka pojašnjenja pojedine igre:

 

 

  1. TALIGE & 2. KORITO PARTY – dvojica voze jednog člana u taligama stazom od 30 metara koji treba pogoditi alku. Boduje se brzina i pogodak. Nakon sučevog   znaka   kreće vožnja u lučici preostale dvojice članova u koritu uz veslanje po          označenoj stazi i gađanje alke. U korito party sudjeluju samo dva člana ekipe.             Boduje se svaki pogodak i obračunava ukupno vrijeme trke.

 

3.IZNENAĐENJE PARTY – očekujte neočekivano J

U svakoj igri nastupaju sve ekipe. Pobjednik natjecanja je ekipa koja sakupi najviši broj bodova. U slučaju istog broja bodova, pobjednik „Murske alke“ odlučuje se u igri prema dogovoru organizatora i vođa ekipa.

OSIGURANE NAGRADE ZA PRVA TRI MJESTA U UKUPNOM PORETKU!

 

 

Za vrijeme natjecanja za sve ekipe osigurano je osvježenje, a po završetku igara jelo za sve sudionike.

U slučaju lošeg vremena natjecanje se neće održati.

DOĐITE, UŽIVAJTE I ZABAVITE SE!

(Damir Jurinić)

Snimka cijelog zaslona 11.7.2015. 203457

alkam 13