MURAKENU ZLATO, SREBRO I BRONCA NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U BOHINJU

U nedjelju 23.04  ekipa Murakena nastupila je na međunarodnom turniru KATANA OPEN Bohinj Slovenija. Ekipa se sastojala od 6 člana i trenera koji su i ovaj put ispunili  očekivanja ostvarivši zavidan rezultat.

Po prvi put na velikom takmičenju nastupili su Jana Augustić, Nika Maltarić, Filip Golubić u disciplini kata te zbog neiskustva i male treme nisu osvojili medalje, no veliki su potencijal za budućnost. Nešto iskusnija Vanja Tot u jakoj konkurenciji mlađih djevojčica uspijeva kroz repasažne borbe osvojiti broncu. U kategoriji borbe pojedinačno Filip i Vanja prikazali su odlične borbe te na kraju osvajaju srebro izgubivši u finalu.

Nastup na ovogodišnjem Katana kupu su  obilježile Patricija Končić i Anamarija Srša ostvarivši plasman u finale prestižne kategorije MASTERS SENIORKE. Pobjedom 3:2 pobjeđuje Patricija osvojivši zlato i Katanu (samurajski mač) vrijednu nagradu organizatora.

 Anamarija osvaja srebro i Wakizashi (kratki samurajski mač), a treba napomenuti da je Patricija osvojila broncu i u kategoriji juniorki.

Klub se zahvaljuje gradu i roditeljima na podršci.

trener kluba:

DINKO ŠARIĆ

autor fotografija: PATRIK KONČIĆ

02