MURA U NOVOJ OPREMI DO NOVE POBJEDE

Četvrtu pobjedu u ovom prvenstvu izvojevala je Mura iz Hlapičine nad vrlo čvrstom i solidnom ekipom Venere PMP iz Svetog Jurja na Bregu. U vrlo čvrstoj i na momente nervoznoj utakmici Mura je prikazala bolji nogomet i zasluženo pobijedila.

01

Svi koji su došli na utakmici  zadovoljni su mogli napustiti SRC „Radovan Ratko Oletić“ jer svega onog što krasi nogomet bilo je na ovoj utakmici. Golovi, kazneni udarci (iskorišteni i promašen) , žuti i crveni kartoni , dobre obrane vratara , negodovanja gostiju na odluke sudaca itd. te na koncu domaću ekipu kompletno opremljenu u novi Givova  komplet od sponzora CNC – Obrada d.o.o  , Vrhovljan , Sveti Martin na Muri u vlasništvu Melka Žalara.

02

Domaćini rano dolaze u vodstvo od 1:0 u 10.minuti zgoditkom Telebuha  što je bio i konačan rezultat prvog dijela utakmice. Puno napetije bilo je u drugom dijelu. Već u 47.minuti  domaćin je mogao povećati vodstvo no vratar gostiju Srnec brani kazneni udarac strijelcu prvog zgoditka Ivici Telebuhu. No to nije obeshrabrilo domaćina koji i dalje nastavlja dobrom igrom te u 65.minuti zgoditkom Valentina Bogdana povećava vodstvo na 2:0.

 

03

 Protestirali su gosti zbog navodnog zaleđa domaćeg igrača koji je uposlio strijelca Bogdan no suci su smatrali da je zgoditak regularan i tu dvojbe nije bilo.Mogao je domaćin voditi i uvjerljivije no promašene su neke vrlo dobre prigode , a to koriste  gosti te u 77.minuti iz opravdano dosuđeng kaznenog udarca zgoditkom Hergotića smanjuju na 2:1.

 

 04

Istaknimo još da je  Mura od 55.min. igrala sa igračem manje pošto je zbog dva žuta kartona isključen Oletić. Ovom pobjedom Mura se nalazi na 9.mjestu sa 12 bodova i gol razlikom  9:13.

 05

MURA – VENERA PMP  2:1  (1:0)

 

09.10.2016.god.   2.ML Skupina „B“  SRC „Radovan Ratko Oletić „  8.kolo

Suci: D.Mesarić ,R.Novak ,L.Fodor                                    delegat: Antun Vlahek

Gledatelja: 200

Strijelci: 1:0 10.Telebuh  2:0 65.Bogdan 2:1 77.Hergotić (KU)

06

MURA: Tkalec ,Oletić ,Ruklač(90.Vršić) ,Jurović ,Braniša ,D.Stojko ,Bogdan(88.Frbežar) ,Šardi(64.Varga),Telebuh,Breznik,Lebar pričuve:Srša ,SAkač ,N.Stojko ,Frbežar ,Vršić trener : Ivan Zobec

07

VENERA-PMP: Srnec,L.Toma,Pozder(71.Škvorc) ,Vabec ,Šenji ,Ovčar ,Šimunković ,Buhanec ,Hergotić ,Goričanec ,T.Toma(36.Horvat)  pričuve: Škrobar ,Horvat, Škvorc  trener : Goran Kerman

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, Matija Kovačić)

08