MURA U NOVIM DRESOVIMA IZGUBILA OD JEDINSTVA

                             MURA Hlapičina – JEDINSTVO G. Mihaljevec

 

                                                           0 : 2 (0 :1)

 

SASTAVI :

MURA :  Tkalec ,Lipović , Novak , Jurović ,Braniša , Čurin ,Bogdan , Varga ,Telebuh , Breznik , Breznik , Vršić Mi.

pričuve : Stojko , Vršić Ma. , Hošpel , Šardi  trener : Darko Vincek

 

JEDINSTVO : Janež , Krumpić ,Kocen , Novak D. ,Plantak , Golub , Horvat , Novak M. ,Ladić ,Miko  pričuve : Šafarić, Fujs ,Trtinjak ,Krumpić , Horvat

trener : Roman Trtinjak

Strijelci : 0 :1  Krumpić 26.min. , 0 : 2 Miko 90.minuta 

SUCI : B.Kolarić , I.Horvat , D.Šupljika  delegat : Dino Jambrović

 gledatelja : 100

Po izuzetno teškom i blatnjavom terenu Mura i Jedinstvo odigrali su jednu ne lijepu , ali svakako borbenu i žustru utakmicu. Gosti koji su na drugom mjestu na tablici zasluženo su došli do tri boda jer su svoje šanse iskoristili dok domaćin to nije.

Inače cijela utakmica je prošla  u manje, više ravnopravnoj igri s tim da su gosti stvorili nešto više gol pozicija , ali im odlični domaći vratar Tkalec  nije dozvolio da ih realiziraju. U dva momenta bio je nemoćan i to je dovelo do prevage u rezultatu.

 Igrači  Mure nastupili su danas u novom kompletu dresova zahvaljujući  donatoru automehaničarskoj radionici “AUTO-IVEK “Hlapičina u vlasništvu Jambrošić Ivana.  Iz NK “Mura ” i ovim putem najljepše zahvaljuju gospodinu Jambroviću jedino ostaje žal što prvi nastup u njima nije okrunjen pobjedom , ali i to će se ispraviti. U ova teška financijska vremena u amaterskom sportu ovakve geste svakako su za pohvalu pa je lakše i svim onima koji rade u klubovima kada vide da imaju podršku i sa strane.

 

                                                                                (tekst i foto Z. Rihtarec)