MURA SIGURNOM POBJEDOM PREMA SREDINI LJESTVICE

Mura iz Hlapičine u 11.kolu natjecanja 2.ML Skupine „B“ bila je domaćin ekipi Vučetinca na svom igralištu. Pobjedom od 3:1 Mura je došla na 16 bodova i tako se našla na 10. mjestu prvenstvene ljestvice sa istim brojem bodova koliko imaju Hajduk /B/ i Plavi iz Peklenice.  Taj plasman Muri daje sigurnost u daljnjem dijelu takmičenja jer se odmakla od ekipa sa začelja  za 6 bodova , a približila petoplasiranoj ekipi M. Mihaljevca na samo dva boda.

01

Sama utakmica  bila je dosta  „tvrda“ gdje je Mura svog protivnika  ekipu Vučetinca slomila tek u drugom djelu utakmice. Povela je Mura u 31. minuti zgoditkom  Telebuha , no gosti se vraćaju u posljednjoj minuti prvog dijela i to zgoditkom Vabeca. Pobjedu Mura osigurava u drugom dijelu i to zgodicima Lebara u 60. minuti i Srše u 85. minuti. Slijedeću utakmicu 12.kola Mura igra kao gost sa Omladincem iz Mačkovca.

02

MURA – VUČETINEC   3:1  (1:1)

2.ML Skupina „B“   SRC „Radovan Oletić- Ratko“  Hlapičina       11.kolo

 

Suci: Dražen Šajnović , Valentino Kantoci                 delegat: Franjo Fais

 

Strijelci: 1:0  31.min Telebuh 1:1 45.min. Vabec 2:1 60.min. Vabec 3:1 85.min. Srša

 

Gledatelja: 100

 

03

MURA:Tkalec,Rukljač(46.Bogdan),Jurović (90.Sakač) ,Braniša ,Čurin(89.N.Stojko)

D.Stojko ,Srša ,Šardi(87.Vršić) , Telebuh ,Breznik ,Lebar (90.Vršić M) pričuve:

Sakač ,Stojko M.,Frbežar ,Bogdan ,Vršić P.,Vršić M. trener : Ivan  Zobec

04

VUČETINEC:Okreša,Ciglarić,Vinković,Podvezanec ,Škvorc Z., Ambruš ,Klobučarić (46.Levec) ,Kelner ,Vabec ,Novak  pričuve: Šprajc ,Levec Trener : Slavko Đorđević

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

05