MURA POVELA, PA IZGUBILA U FINIŠU UTAKMICE

U izjednačenoj utakmici Mura na svom igralištu nije došla do novih bodova. Ekipa Malog Mihaljevca bila je efikasnija te zbog toga nosi zaslužene bodove iz Hlapičine. Prvi dio utakmice prošao je bez zgoditaka. Mura je bila bolji suparnik , ali svoje prigode nije iskoristila te je prvi dio utakmice završio bez zgoditaka. Najveća je svakako bila kada u 3. minuti promašuju prazna vrata gostiju sa nekoliko metara.

01

I u drugi dio  Mura ulazi bolje te u 51. minuti Telebuh postiže zgoditak te dovodi Muru u vodstvo od 1:0. U tom trenutku činilo se da će domaći doći do nova tri boda, ali tada gosti polako preuzimaju inicijativu i postaju sve opasniji. Svoju dobru igru okrunili su u 70. min. kada preko Bestijanića poravnavaju rezultat na 1:1.  Sa još dva zgoditka u daljnjih desetak minuta potpuno preokreću rezultat u svoju korist za upis nova tri boda na svoj bodovni saldo. Prvo u 75. minuti Mihalic dovodi goste u vodstvo od 1:2 da bi Zadravec u 85. minuti potvrdio njihovu pobjedu od 1:3.

Nažalost Mura nije uspjela na svom terenu doći do bodova , a u idućem kolu čeka ju teško gostovanje kod vodeće ekipe Bratstva iz Jurovca.

02

MURA-MALI MIHALJEVEC  1:3 (0:0)

2.ML Skupina „B“   Igralište SRC Radovan Oletić Ratko   Hlapičina 26.03.2017.g

 

Suci : Jadran Kukovec,Bašek , Kantoci                                    delegat: Antun Vlahek

Strijelci:  1:0 51.Telebuh  1:1 70.Bestijanić  1:2 75.Mihalic  1:3 75.Zadravec

Gledatelja :100

03

MURA:

Lajtman,Rukljač(73.Bistrović),Jurović,Podvez,Čurin(88.Vršić),Stojko,Bogdan,Perčić,Telebuh,Srša (88.Haček),Lebar(88.Frbezar) pričuve:Oletić,Bistrović,Varga, Frbežar,Vršić,Haček trener:Ivan Zobec

04

MALI MIHALJEVEC:

Mikolaj,N.Šoltić,MesarićD. (65.Mihalic),MesarićP.,Zadravec(.88.PušarM.),Kovačić(63.Daković),

Makšadi,Bestijanić,Jambrošić.PušarS.(88.Markaj)Perhočpričuve:Bogadan,PušarM.,Daković,Markaj,Mihalic,Klobučarić,Srnec trener: Krunoslav Mezga

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

05