Mura iz Hlapičine polako se približava vrhu ljestvice

U fer i korektnoj utakmici  Mura iz Hlapičine na svom je igralištu uvjerljivo bila bolja od direktnog takmaca za gornji dio ljestvice ekipe Strahoninca sa sigurnih 6:2. Iako su nastupili bez svog najboljeg strijelca Ivice Telebuha  to nimalo nije smetalo igračima Mure da prikažu lijepu i efikasnu igru.

Ovom pobjedom Mura se probila na 5. mjesto prvenstvene ljestvice, te se tako s 42 boda izjednačila s ekipom Strahoninca koja je momentalno četvrta samo zbog bolje razlike u golovima.

Strijelci za Muru bili su Marko Srša 2, Kristijan Padarić 2 dok su po jedan postigli Roko Čurin i Marko Rožman. Čast gostiju spasili su Luka Lađević i Simon Novak koji su postigli po zgoditak.

Nakon završetka utakmice domaćin Mura počastio je sve učesnike ove utakmice s odličnim bogračem u režiji  Dragutin Jurovića Medeka.

Mura u sljedećem kolu gostuje kod drugoplasirane ekipe Hajduka iz Brezja.

  1. međimurska liga skupina „B“, Hlapičina, 11. 05. 2019., 25. kolo

MURA – STRAHONINEC  6:2 (2:1)

Suci: Nino Škrobar, Saša Mihalić, Roberto Dežđek,  delegat: Josip Modlic

Gledatelja: 80

MURA:  Lajtman, Tomšić, Podvez, Čurin (88′ Jurović), De. Stojko, Padarić (80′ Rožman), Vrbanić (83′ Šafarić), Srša, Novak, Tkalec, Bistrović pričuve: Jurović, M. Stojko, Šafarić, Rožman, trener: Ivan Zobec

STRAHONINEC: Zobec, Zelić, Kovačić, Žerjav (58′ Grabar), Lađević, Žunić, Si. Novak, Sa. Novak, Jalušić, Fučko, Vodopija pričuve: Grabar trener: Mladen Rešetar

(tekst: zr, foto: Matija Stojko)