Mura iako je imala vodstvo od 2:0, nije uspjela doći do sva tri boda

U 10. kolu  2. međimurske lige skupine B Mura iz Hlapičine nije uspjela doći do pobjede u srazu s ekipom Vučetinca iako je imala sigurno vodstvo od 2:0.

Utakmica je završila neodlučnim rezultatom 2:2, a posljednji  izjednačujući pogodak postižu gosti iz kaznenog  udarca duboko u sudačkoj nadoknadi.

Inače ekipa Mure je odlično krenula u utakmicu te je u 20. minuti zgoditkom Filipa Vrbanića povela s 1:0, što je bio i rezultat prvog dijela utakmice.

Kada je u 59. minuti Vrbanić svojim drugim zgoditkom  doveo Muru u vodstvo od 2:0, domaći navijači već su slavili nova tri boda.

No gosti iz Vučetinca nisu tako mislili te u 75. minuti smanjuju rezultat na 2:1 zgoditkom Buhaneca.

No gosti se nisu time zadovoljili te su u sam smiraj utakmice u sudačkoj nadoknadi takoreći u posljednjoj akciji  uspjeli izboriti kazneni udarac kojeg je realizirao Levec za konačnih 2:2.

Ljutiti su bili domaći navijači na glavnog suca Velđia, ali ne zbog dosuđenog kaznenog udarca, jer on je postojao, već  zbog velike  sudačke nadoknade za koju vele nije bilo nikakvog razloga.

Za delegata utakmice Radovana Posedija sve je bilo u duhu i po pravilima igre, a s time se  ne bi složilo mnogo domaćih navijača.

Bez obzira na sve Muri preostaje da se okrene slijedećem susretu 11. kola kada odlazi u goste kod ekipe Omladinca iz Mačkovca te  pokušati nadoknaditi izgubljene bodove.

(tekst: zr, foto: Dražen Oletić)