Mura do novih bodova u srazu s Hajdukom /Š/

Mura je u je u 17. kolu na svom igralištu svladala ekipu Hajduk iz Štrukovca, malo teže nego su očekivali s 2:0 i tako potvrdili pobjedu iz prošlog kola iz Svetog Juraja na Bregu  te se sa 6 osvojenih bodova u prva dva kola nalazi na osmom mjestu s 25 bodova, dok je Hajduk pao na posljednju poziciju prvenstvene ljestvice.

Vrlo dobar otpor i igru pružili su igrači Hajduka u Hlapičini.  Iako je Mura imala nešto veći posjed lopte u prvom dijelu te nekoliko poluprigoda, čini nam se da je Hajduk imao punu jaču prigodu koju na njihovu žalost nisu uspjeli realizirati. Tako da je nakon prvog dijela utakmice rezultat bio 0:0.

Drugi dio utakmice započeo je malo nervoznije s nekoliko uzastopnih prekršaja s obje strane, no situacija se ubrzo primirila. U 61. minuti utakmice domaći kapetan Denis Stojko svojim zgoditkom dovodi Muru u vodstvo od 1:0 te tako donosi olakšanje domaćim navijačima.

Konačan rezultat od 2:0 postavlja   i  domaćinu u donosi tri boda Ivica Telebuh u  80. minuti.

Tako tri boda ostaju u Hlapičini dok ekipi iz Štrukovca ostaje žal za neiskorištenom prigodom u prvom dijelu, možda bi tada rezultat bio povoljniji za njih.

  1. međimurska liga skupina „B“, Hlapičina , 17.03. 2019., 17.kolo

MURA – HAJDUK /Š/  2:0 (0:0)

Suci: Goran Koprivec, Robert Novak, Jurica Šegović delegat: Alojz Kopasić

Strijelci: 1:0 61′ D. Stojko 2:0 80′ Telebuh

Gledatelja: 100

MURA: Lajtman, Koprivec(87′ Novak), Tomšić(86′ Rožman), Jurović, Podvez, Stojko, Varga, Šafarić(46′ Padarić),Srša(85′ Tkalec), Bistrović(88′ Vršić) pričuve: Padarić, Rožman, Frbežar, Novak, Tkalec, M. Stojko, Vršić trener: Ivan Zobec

HAJDUK: Posavec, Lu. Hrženjak(66′ Bistrović), Lo. Hrženjak, Farkaš, Podvezanec(87′ Hoblaj), Debelec, Šardi, Zadravec, Hošpel, Radiković, Žganec pričuve: Sabo, Jurasović, Bistrović, Hoblaj, Škvorc trener: Darko Posavec

(tekst i foto zr)