MLADOST U SELNICU DONIJELA 3 BODA IZ DRAŠKOVCA

Odličnu utakmicu odigrala je Mladost iz Selnice na gostovanju u Draškovcu. U oštroj nervoznoj i na momente preoštroj utakmici hrabro su se oduprijeli agresivnom domaćinu i kući  zasluženo donijeli tri boda.

U prvom dijelu utakmice odigravala se ravnopravna utakmice, no u drugom dijelu Mladost preuzima konce igre u svoje noge te sa dva zgoditka Živčeca u 55.minuti iz kaznenog udarca , po delegatu opravdano dosuđenog te još jednog u 58.minuti , kao i sa zgoditkom Mikulića u 83.minuti sa sigurnih  0:3 odnosi bodove.

Prema delegatu utakmice  apsolutno zaslužena pobjeda Mladosti što im sada donosi plasman na 6.mjesto sa osvojenih 11 bodova i vrlo dobrom gol razlikom 24:13. Napomenimo da je na ovoj utakmici za Mladost debitirao Nikola Vinković te pokazao da će biti pojačanje za njihovu ekipu.

NK DRAŠKOVEC – MLADOST/S/     0:3  /0:0/

3.ML. 02.10. 2016. god.                      Igralište NK Draškovec , Draškovec

 

Sudac: Matej Mesarić  (M.Mihaljevec)

 

Strijelci:  0:1 55.min Živčec (KU)  0:2 58.Živčec  0:3  83.Mikulić

Gledatelja : 50

DRAŠKOVEC:  Taradi ,Vadas, Mlinarić ,Caio ,Matijačić ,Turk(14.Vlah) , Fleten ,D.Matijačić ,Mattos (77.Žeželj) ,Bašnec ,Varga pričuve: Žeželj, Branilović ,Vlah ,Balent ,D.Vadas ,Jezerčić  trener: Zdravko Barić

MLADOST /S/ :  Novosel ,Vrančić (90.Debelec) ,Horvatić (54.Vurušić) ,S.Žerjav ,D.Žerjav , Tomašić ,Rukljač (54.Medlobi) , Mikulić (90.Sabolčec) , Bujan (70.Radiković) , Vinković pričuve: Vurušić ,Sabolčec ,Medved, Medlobi ,Kočila , Debelec trener: Marijan Moharić

(Z. Rihtarec)