MLADIĆI KATEGORIJE U-15 KORAK DO PRVOG MJESTA

Pišući nedavno o uspjesima mladih igrača NŠ Rudar u tekst nismo uvrstili jednu od najboljih mlađih selekcija kluba, kategoriju U- 15 koja se takmiči u Grupi A pionira Nogometnog saveza Međimurja. Trenutačno se nalaze na odličnom drugom mjestu sa 35 bodova i impresivnom gol razlikom 103-14 . Trener ekipe je Stanislav Tot.

Dugo vremena bili su u mrtvoj utrci za prvaka sa ekipom Poleta iz SmnM, no nakon nesretnog neriješenog rezultata protiv ekipe Venere iz Sv. Jurja na Bregu kola su krenula nizbrdo , ali svejedno zaslužuju sve naše čestitke za prezentaciju koju su pružili ove sezone.

Igrači koji su najviše igrali ove sezone : Mihael Stojko , Andrija Antolović ,Matija Antolovič  David Novak ,Alen Hatlek , Andi Hatlek , Davor Mikulić, Luka Moharić ,Sebastijan Turk , Pavao Sklepić ,Luka Tkalec ,Karlo Pintarić ,Goran Kivač ,Kevin Galović.

Isprika mladićima  zbog izostavljanja sa  prvog izvještavanja pa to sada na ovaj način ispravljamo , a ispričavamo se ako nam je i koje ime igrača izostalo. Na kraju prvenstva objaviti ćemo kompletne tablice i izvješća trenera sa popisom svih igrača.

(Z. Rihtarec)