MLADI RUDAROVCI POHARALI TURNIR U SV. JURJU NA BREGU

Nakon vrlo dobrog nastupa na 1. malonogometnom prvenstvu Međimurja na mantinele, mladi Rudarovci nastavljaju odličnim igrama na turnirima pa su tako ovaj vikend  nastupili u Svetom Jurju na Bregu. Nastupili su u dvije kategorije sa po dvije ekipe.

U subotu 16.01.2016 godine  nastupili su igrači u kategoriji  U-12 te nakon odličnih igara osvojili prvo mjesto. U finalu ekipa Rudar 2 bila je bolja od ekipe Brzi i žestoki te nakon neodlučnog rezultata 1:1 u regularnom dijelu igre bili su bolji u i zvođenju šesteraca  sa konačnih 4:3. Na turniru je nastupila još jedna ekipa Rudarovaca koja je u skupini također imala solidne rezultate nažalost nije se uspjela plasirati u daljnji krug natjecanja.

Drugog dana 17.01.2016 godine nastupile su i dvije ekipe u kategoriji U-10. Obje ekipe  su odlično odigrale turnir i obje se plasirale u finale. U finalu je ovaj put bolja nakon izvođenja šesteraca  ekipa Rudar 2 sa 2:1 , iako su po nama obje ekipe pobjednici. Sve više se dokazuje kako dobar rad , trening tijekom cijele godine  donosi kvalitetu na što u  ŠN Rudar mogu biti posebno ponosni. Zato velike čestitke svim ekipama koje su nastupile na turniru kao i trenerima Luki Rihtarcu i Leonardu Sanjkoviću.

(Z. Rihtarec, foto Kristijan Antolović)

01

02

03

04

05

06