MLADI RUDAROVCI POBJEDNICI TURNIRA U MALOJ SUBOTICI

Ne miruju mladi igrači NŠ Rudar iako  službeno  traje prvenstvena stanka treninzi se nastavljaju , a takmičarski turniri odvijaju se punim intenzitetom. Tako su igrači kategorije U-10 ove nedjelje učestvovali na malonogometnom turniru u M. Subotici i tamo uvjerljivo osvojili prvo mjesto sa pet pobjeda i jednim neriješenim rezultatom.

U skupini su odigrali tri utakmice pobijedivši Slogu Čakovec sa 2:0 i Strahoninec sa 1:0 dok su sa ekipom Slavena Belupa iz Koprivnice odigrali 1:1.

U četvrtfinalu bili su bolji od  Čarde iz Martijanca (Slovenija) sa 4:1 da bi u polufinalu jednostavno otpuhali ekipu Omladinca NSR sa 4:0.

Finalna utakmica protiv Međimurja 1 pružila je još jednu odličnu nogometnu partiju mladih Rudarovih nogometaša i pobjedu od 3:1.

 

Ono što još dodatno raduje je da iz ekipe Rudara dolaze najbolji igrač turnira Antonio Škvorc kao i  najboljeg vratara Ivana Gogića. Napomenimo još da u 1. malonogometnom klupskom prvenstvu Međimurja učetstvuje i ekipa pionira NŠ Rudar u kategoriji U-12. Do sada su odigrali dvije utakmice, pobijedili su ekipu Nedelišća sa 8:0 i doživjeli poraz od Međimurja sa 2:1. Velike čestitke mladim igračima.

(Z. Rihtarec)