MLADI RUDAROVCI POBJEDNICI TURNIRA U LENDAVI

Ovog vikenda točnije u nedjelju 12.12.2015. godine mladi nogometaši NŠ Rudar M. Središće sudjelovali su na veoma jakom malonogometnom međunarodnom turniru “Mladi upi 2015 “ u Lendavi. Kako se nikako nisu htjeli zadovoljiti uzrečicom “važno je sudjelovati ” vratili su se iz susjedne Republike Slovenije sa peharom za osvojeno prvo mjesto. U svakom slučaju zasluženom jer tijekom cijelog turnira nisu primili niti jedan zgoditak uz pet pobjeda i jedan neriješeni rezultat.

U skupini Rudar je odigrao četiri utakmice od toga tri pobjede i jedan neriješeni rezultat.

Rezultati u skupini:

Rudar – NŠ “Mura” M.Sobota  4:0

Rudar –  NŠ “Lendava”              4:0

Rudar –  NŠ “Odranci ”              1:0

Rudar –  NŠ ” Zavrč”                  0:0

 

Kao pobjednici skupine Rudarovci su se u polufinalu sastali u međimurskom derbiju sa ekipom NŠ ” Međimurje” Čakovec te u veoma lijepoj , ali i neizvjesnoj utakmici slavili sa 1:0 te se tako plasirali u finale. U finalu ih je dočekala ekipa Zavrča sa kojom su se sastali u skupini odigravši neodlučeno. Ovaj put  nisu imali milosti te su sa glatkih 3:0 postali pobjednici turnira uz impozantnu gol razliku uz 13:0.

Kod takve efikasnosti normalno je da su imali i najboljeg strijelca turnira Leona Jurovića.

U isto vrijeme njihovi malo stariji kolege u kategoriji U-12 sudjelovali su sa dvije ekipe na turniru “Sloga 2015” u Čakovcu. I oni su postigli lijep rezultat. Prva ekipa došla je do četvrtfinala gdje je  nesretno i nespretno izgbila od Poleta sa 0:1. Posebno su razveselili članovi druge ekipe pokazavši odličan nogomet i samo nesrećom nisu prošli skupinu.

Svim mladim nogometašima velike čestitke na jako,jako dobrom nogometu što je dokaz da se isplati trenirati i slušati savjete trenera.

(Z. Rihtarec)

IMG_3614

IMG_3603

IMG_3606

IMG_3607

IMG_3608

IMG_3610

IMG_3612