MLADI RUDAROVCI VRIJEDNO SKUPLJAJU BODOVE

 

Loše vrijeme te početak školske godine mlade nogometaše Rudara jednostavno je prisililo da termine odigravanja traže u za njih ne baš uobičajeno vrijeme. Tako su utakmice protiv svojih suparnika Sloge iz Čakovca odigrali u utorak u večernjim terminu  pod rasvjetom. Bilo je to jedno novo iskustvo za mlade igrače , ali i lijep osjećaj za njih mlade koji su uvijek oduševljeni nekim novim promjenama.

Prvo su svoju utakmicu odigrali nešto mlađi kategorija U – 12   i bili bolji od svojih vršnjaka te zasluženo pobijedili  sa  3 : 1  se tako i dalje zadržali na vrhu tablice.

Nakon njih susrele su se ekipe u kategoriji U -14  koje  su u ravnopravnoj utakmici podijelile bodove uz rezultat  2 :2 .  Susretima je prisustvovao sasvim pristojan broj gledatelja .

U nedjelju su juniori odigrali i utakmicu sa liderom na tablici ekipom Podravine iz

Ludbrega te zasluženo pobijedili sa 3 : 2.  Očito da  vrijedan rad mladih igrača te njihovih trenera Tota , Rihtarca i Sanjkovića  sve više daje rezultate i nastavkom ovakvog rada sigurno je da Rudar ne mora brinuti za svoju budućnost. Spomenimo i  još najmlađe limače koji pod vodstvom svog trenera Liklina nimalo ne zaostaju za svojim starijim kolegama.

 

                                                                     (tekst i foto Z. Rihtarec)