MLAĐI PIONIRI NK SOKOL IZ VRATIŠINCA PRVACI MEĐIMURJA!

U subotnjoj utakmici (7.5.2016.) mlađi pioniri NK”Sokol” odigrali su odlučujuću utakmicu protiv NK”Omladinac” u Novom Selu Rok . Poveli su domaćini te na poluvrijeme otišli sa rezultatom 1:0 u svoju korist. U nastavku utakmice brzo su Sokoli izjednačili te nastavili postizati zgoditke, pa je tako utakmice završila pobjedom „Sokolovih ftića“ rezultatom 1:5 i osvajanjem naslova prvaka Međimurja, skupine B.

Za ekipu NK”Sokola” nastupali su Bistrović Mark, Božić Gabriel, Čurin Patrik, Frančić Emanuel, Hodić Emanuel, Jambrošić Niko, Kontrec Emanuel, Major Leo, Medved Noa, Mesarić Frano, Mesarić Lovro, Munđar Filip, Pleša Maksim, Poredoš David, Rendarić Rafael, Srpak Antonio, Tkalčić Mihael.

Trener Mihael Božić u kratkom intervju je čestitao svojim momcima te   pohvalio svoju ekipu mladih Sokola. Raduje se daljnjem uspješnom radu, sljedećim pobjedama te zahvaljuje roditeljima djece te klubu bez kojih ovi uspješni rezultati ne bi bili mogući. Trener Božić ujedno je i poslao poziv na turnir mlađih uzrasta koji će se održati u Vratišincu 26.5., a više o turniru možete saznati na

http://muralist.hr/sport/nk-sokol-iz-vratisinca-organizira-turnir-za-limace-i-pionire-prijave-do-24-svibnja/

(Antonio Horvat)

02

03

04

05

06

07

08

09

0f9436be-a8f2-4de6-9a7f-336b451c03ef