MIrno i rutinirano Rudar do pobjede u 1/16 Finala kupa MNS-a u Novom Selu na Dravi

JEDINSTVO (NSnD) – RUDAR 1:7(0:5)

Mirno, rutinirano, čvrsto i uvjerljivo prošao je Rudar 1/16 Finala Kupa MNS-a protiv Jedinstva iz Novog Sela na Dravi izvojevavši uvjerljivu pobjedu od 1:7.
Rekli bismo negdje s pedeset posto snage jer razlika u kvaliteti bila je prevelika da bi se domaćin mogao ozbiljnije oduprijeti ekipi Rudara.
Već u prvom dijelu utakmice bilo je sve riješeno kada je taj dio utakmice Rudar dobio s uvjerljivih 0:5, a strijelci su bili Ivan Cimerman, Kevin Nedeljko 2x i Evald Vinko 2x.
U poluvremenu trener Balajić izvršio je promjene te dao prigodu za igru svim igračima da zaigraju te Rudar s još dva zgoditka Benjamina Šardija i Antuna Puljića odlazi na visokih 0:7.
Rudarovci su se očito zadovoljili visokim vodstvom te su utakmicu mirno priveli kraju dozvolivši domaćinu da ipak postigne počasni zgoditak u 87. minuti preko Simona Novaka, te tako postave konačni rezultat ove utakmice.
Ono što nije dobro svakako su ozljede Luke Novaka i Leona Škvorca koji su zbog ozljeda napustili igru. Recimo jš to da je Rudar od 65. minute igrao s igračem manje jer nakon ozljede Škvorca trener Balajić više nije imao pravo izmjena pošto je već do tada ispunio kvotu promijenjenih igrača.
Rudaru sada ostaje samo čekati izvlačenje parova za 1/8 Finala, a uz malo sreće moglo bi se dosta daleko doći u ovogodišnjem Kupu s obzirom na ispadanje nekih od favorita Poleta, Međimurja, Nedelišća..

(tekst i foto: zr)

REZULTATI 1/16 Finala Kupa