Minimalnom pobjedom u generalci pred prvenstvo Međimurje bolje od Rudeša

U generalci pred nastavak prvenstva Međimurje je ugostilo trećeplasiranu ekipu 2. HNL, zagrebački Rudeš. U utakmici,koja je izgledala kao da je prvenstvena, čakovečki drugoligaš bio je bolji i pobijedio golom Hranilovića. Trener Međimurja izveo je postavu koja će vjerojatno započeti prvenstvenu utakmicu protiv Hrvatskog Dragovoljca idućeg petka.

Većim dijelom susreta izabranici Damira Lepena Juraka dobro su kontrolirali igru, a već u 10. minuti mogli su doći u vodstvo. Kvalitetnim okomitim pasom Hlišć je pronašao Ikića koji sam izbija pred gostujućeg vratara, ali prebacuje gol. U vodstvo je Međimurje došlo u drugom dijelu kada nakon proboja Ivančića lopta dolazi do Ikića koji odigrava paralelu na Hranilovića, a potonji pogađa s desetak metara za 1:0. Do kraja utakmice još po jedna prilika s obje strane, ali rezultat ostaje nepromijenjen.

Sastav: Koprić, Hudećek, Vidović, Džijan, Knezović, Zanjko, Hlišć, Ikić, Hranilović, Ivančić, Šimičić

Trener Lepen htio je dati minutažu svim igračima pa je nakon prve odigrana i druga utakmica u kojoj je mlada momčad Rudeša bile bolja i pobijedila 2:0 mladu ekipu Međimurja.

Međimurje 2: Jesenović, Dodlek, Kćira, Meglić, Bytyci, Bacinger, Hajdinjak, Fadić, Brcković, Rališ, Cimerman, Halili

Danas (subota) u 15 sati juniori Međimurja pojačani s nekolicinom prvotimaca gostuju kod palovečkog Dinama.

(tekast i foto: Miljenko Dovečer)