Mensur Rošić-Deda član SRD „Mura“ Mursko Središće osvojio zlato i srebro na Svjetskom prvenstvu u ribolovu

Član reprezentacije Hrvatske Mensur Rošić – Deda sa Svjetskog prvenstva u Szegedu u Mađarskoj u lovu ribe udicom na plovak u kategoriji osoba s invaliditetom vratio s dvije medalje. Svjetski je ekipni prvak te je osvojo zlatnu medalju s reprezentacijom Hrvatske, a u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju.

Proteklog vikenda u Mađarskoj je održano Svjetsko prvenstvo u lovu ribe udicom na plovak osoba s invaliditetom mastera i veterana gdje je nastupio i naš natjecatelj Mensur Rošić-Deda .Nakon treninga cijeloga tjedna sa svojim pomoćnikom Dragutinom Peterom uspjeli su prvi dan natjecanja osvojiti drugo sektorsko mjesto, a kao ekipa prvo. Drugi dan su još poboljšali plasman te osvojili prvo mjesto u sektoru i tako je naš Deda postao doprvak u pojedinačnoj kategoriji, a u ekipnoj konkurenciji svjetski prvak.

Moramo napomenuti da je svjetski prvak postao također član reprezentacije Hrvatske Zlatko Poparić . Sve čestitke našem natjecatelju Mensuru Rošiću i njegovom pomoćniku Dragutinu Peteru uz želju da i dalje kao vrhunski par osvoje još mnoga priznanja te tako i dalje uspješno prezentiraju natjecateljski sportski ribolov.

SRD „Mura“ Mursko Središće.
Bistro!
Nenad Jurinić