MEĐIMURSKI POLICAJCI TRČALI ZA ONE KOJI NE MOGU!

Proteklu nedjelju, 8. svibnja ove godine, kako bi podržali humanitarnu manifestaciju pod nazivom “WINGS FOR LIFE WORLD RUN 2016.“, kao dio međimurske ekspedicije okupljene pod nazivom „Medjimurje runners ” ispred Policijske uprave međimurske, policijski službenici Jelena Taradi, Branko Polanec, Dario Rihtarec, Mario Sever, te umirovljeni policijski službenik Tomislav Horvat, ponovo su trčali od Zadra prema Šibeniku.

Između 7000 trkača u Hrvatskoj, te preko 130.000 trkača u cijelom svijetu trčali su pod motom “Trčimo za one koji ne mogu”,  a kompletan iznos ostvaren od utrke doniran je za istraživanje i izlječenje ozljeda leđne moždine. Prema informacijama organizatora prikupljeno je oko 6.6 milijuna eura!

„Ostvareni rezultati nisu važni, važno je da smo bili dio ovog vrhunski organiziranog humanitarnog događaja i da pokušavamo ljudima ukazati koliko je trčanje odnosno kretanje bitno za zdravlje svakoga od nas jer je u Hrvatskoj brojka fizički aktivnog stanovništva i dalje poražavajuća“ – istaknuo je Mario Sever.

 

(http://medjimurska.policija.hr/, foto PU međimurska)

Snimka cijelog zaslona 12.5.2016. 164528

Snimka cijelog zaslona 12.5.2016. 164439