MEĐIMURSKI POLICAJCI SUDJELOVALI NA HUMANITARNOJ UTRCI U ZAGREBU

Da su policijski službenici i veliki humanitarci dokazali su to ove nedjelje, 5. ožujka, kada su na zagrebačkom Bundeku sudjelovanjem u 10-kilometarskoj utrci „Holjevka 2017.“. Kao i prethodnih godina utrku je organizirao Zagrebački atletski savez u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova i Zakladom policijske solidarnosti.

Sa starta na Mostu slobode potrčalo je oko tisuću građana i oko 400 polaznika Policijske akademije te djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova, dok su u cilj utrčali na popularnom „Bundeku“. Utrka je bila humanitarnog karaktera, a dio novca prikupljenog od kotizacije doniran je u Zakladu policijske solidarnosti.

Na ovoj, nimalo laganoj utrci Policijsku upravu međimursku predstavljali su policijski službenici Tea Hertelendi, Mario Bukovec, Branko Polanec, Nenad Veselko, Bruno Hozmec, Dario Rihtarec i Mario Sever.

„Sedmero policijskih službenika Policijske uprave međimurske pozamašnog radnog vijeka i dobrih kondicijskih predispozicija „odradilo“ je i ovu utrku na očekivanom pa i iznad očekivanog nivoa, a sami rezultati nisu toliko važni koliko je važan humanitarni doprinos Zakladi policijske solidarnosti u koju se uplaćivalo od dijela sredstava startnine“ – naglasio je jedan od trkača Mario Sever, javlja http://medjimurska.policija.hr (foto: PU međimurska)