MEĐIMURSKI POLICAJCI DOBRO IGRAJU NOGOMET

Pod pokroviteljstvom Ministarstva unutarnjih poslova i ove je godine organiziran 18. memorijalni turnir u malom nogometu „Josip Jović 2014.“ u čast prvog poginulog hrvatskog redarstvenika u domovinskom ratu.

Nakon  što su prethodno odigrani regionalni turniri, protekle subote, 2. kolovoza u Aržanu, njegovom rodnom mjestu, odigrana je i završnica turnira na koju se plasirala i malonogometna ekipa Policijske uprave međimurske. Na završnom turniru utakmice su se odigravale u dvije skupine – u jednoj 8 ekipa policijskih uprava, a u drugoj ekipe hrvatskih branitelja. Naši su nogometaši u jakoj konkurenciji osvojili odlično drugo mjesto izgubivši samo jednu utakmicu i to onu finalnu. U prvom dijelu natjecanja u skupini su pobijedili sva tri protivnika, ekipu PU dubrovačko-neretvanske, PU Varaždinske i PU splitsko-dalmatinske, te se plasirali u završnicu sa maksimalnim brojem bodova. U polufinalnom dijelu nastavili su s pobjedom protiv PU brodsko-posavske, da bi se u finalu ponovo susreli sa Dubrovčanima koji su ovaj puta bili bolji i pobijedili rezultatom 2 : 1.

Na zapaženom uspjehu našim je nogometašima u ponedjeljak čestitao načelnik Policijske uprave međimurske Krunoslav Gosarić, a oni su mu obećali da će dogodine kući donijeti onaj najvrjedniji, pobjednički pehar.

 

Pod vodstvom iskusnog voditelja Željka Turka u ekipi PU međimurske igraju Matija Kolar, Goran Sokač, Robert Vabec, Davor Špoljar, David Mesarić, Miroslav Lovrek, Franjo Dolenec i Dino Kolar, a kako se redom radi o mlađim policijskim službenicima i vrsnim nogometašima imamo razloga vjerovati da će iduće godine biti još uspješniji. http://medjimurska.policija.hr/