Međimurski nogometni savez predstavio novu web stranicu

Svim članovima Međimurskog nogometnog saveza, ljubiteljima međimurskog nogometa, korisnicima internetske stranice MNS-a, i onima koji će to tek postati, predstavljamo moderan i u potpunosti redizajnirani izgled web stranice mns.hr.

Nova stranica dostupna je na istoj adresi, a cilj redizajna bio je napraviti preglednu stranicu jednostavnu za korištenje, a ujedno vizualno privlačnu. Stranica se automatski prilagođava ekranu koji koristite, bilo da pregledavate na desktopu, mobitelu ili tabletu, sve informacije su jednako dostupne.

Na jednom mjestu od sada možete pronaći raspored, rezultate i tablice svih nogometnih liga kojima rukovodi Međimurski nogometni savez – od ŽNL-a, preko svih liga mladeži do veterana. I dalje su dostupni dokumenti i obrasci MNS-a, kategorizirani za lakše snalaženje, kao i još niz vrijednih podataka.

Nova internetska stranica samo je podloga za još bolje praćenje svih međimurskih nogometnih liga i međimurskog nogometa u cjelini. Pozivamo i Vas da svojim idejama, konstruktivnim kritikama i savjetima pomognete oblikovati ovo web rješenje u budućnosti.

Uz mns.hr sve aktivnosti Saveza možete pratiti i na Facebooku i Instagramu te slobodno možemo reći da je Međimurski nogometni savez otvorio novo razdoblje i konačno krenuo u nužni digitalni iskorak u skladu s vremenima.

MNS