MEĐIMURSKI „EL CLASICO“ U SVETOM MARTINU

MŽNL ČK-VŽ

 

Ove subote 14.11.2015.godine u 14,00 sati igra se u  Svetom  Martinu na Muri najveći derbi ovog dijela Međimurja između Rudara i Poleta. Iako je razlika na ljestvici velika, susrete ovih velikih sportskih rivala ona nikada  nije odlučivala.

S obzirom da je to jedina utakmica koja se igra u subotu u ligi, uvjereni smo da će posjet biti  velik , a ono što je najvažnije i što bi prije svega željeli vidjeti je korektno ponašanje jedne i druge ekipe kao i gledateljstva.

Utakmicu sudi iskusna trojka iz Varaždina na čelu sa Dubravkom Pavlićem kojem će pomagati Kapeš i Rohtek. Delegat utakmice je Toplek.

derby 51

I  ML

Sokol iz Vratišinca gostuje u Ivanovcu . Mladost je protivnik kojemu bi se Sokol mogao jako dobro oduprijeti.

Utakmica se igra u nedjelju 15.11.2015.godine u 13,30 sati.

Sude: Žganec , Fažon , Balić delegat Hajdinjak.

II  ML

U subotu 14.11.2015.godine u 13,30 sati Hajduk iz Štrukovca gost je kod Napredka iz G.Kraljevca .

Sude : Posedi , Novak , Čeke  delegat : Korunić

U nedjelju 15.11.2015 .godine u 13,30 sati Mura u Hlapičina dočekuje ekipu D.Koncovćaka . Sude : Horvat , Kukovec , Hrušoci  delegat : Vuk

U istom terminu Plavi iz Peklenice imaju teško gostovanje u G,Hrašćanu. Pokušati će se oduprijeti ekipi Pobjede koja je stradala u derbiju u Štrigovi. Nadajmo se dobrom rezultatu.

Čestitke juniorima Plavih iz Peklenice koji su u zaostaloj utakmici pobjedili Jedinstvo iz G.Mihaljevca sa 4: 2 i tako postali jesenski prvaci.

 

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

derby 28