Međimurje u petak u 1. kolu 2. HNL pod reflektorima dočekuje Solin, pozvali sve međimurske klubove kao goste

Čakovečki drugoligaš svoj  put u novoj sezoni počinje u petak 24. kolovoza kada u utakmici 1. kola 2. HNL na stadionu SRC Mladost u večernjem terminu od 20 sati  pod rasvjetom dočekuju ekipu Solina.

.Vjerojatni sastav  Međimurja  u sustavu 4 -3 – 3:

Nemec – Pajić, Režić, Ptiček, Pušić – Patafta, Zanjko, Hranilović – Munivrana, Škvorc , Trojak ( Galoši, Marić, Malenović, Marcijuš, Tkalčić, Karamarković, Sabol )

Trener: Matija Kristić

Na posljednjoj kontrolnoj utakmici protiv Dugog Sela unatoč pobjedi i dominaciji vidjelo se kako su još uvijek noge igrača Međimurja teške, jer do sada su igrači Matije Kristića u pripremnom periodu odradili 38 treninga i odigrali 8 utakmica.

– Cijeli ovaj tjedan radili smo na osvježenju ekipe i završnom glancanju pred sigurno zahtjevnom sezonom. Mi kao novaci sigurno respektiramo svaku ekipu, a kako ne Solin koji je starosjedilac u ligi. Iako nam nedostaju ozlijeđeni Brcković i Šarić vjerujem da ćemo uz podršku navijača dati sve od sebe i zabilježiti startnu pobjedu – kazao je trener Matija Kristić.

Jedan od najmlađih igrača u ekipi 18-godišnji Martin Pajić, rođeni čakovčanin, već je treću sezonu standardni igrač u zadnjoj liniji.

– Iza nas su naporne pripreme koje će sigurno dati ploda u narednom prvenstvu. Ja mogu samo obećati da ću se, kao i suigrači pošteno boriti za boje našeg Međimurja i rezultat ne smije izostati – kazao je mladi bočni igrač.

Iz kluba pozivaju sve ljubitelje nogometa da dođu na utakmicu i svojim bodrenjem pomognu u osvajanju prva tri boda , a ujedno su poslali pozivnice svim klubovima u Međimurju da po dva njihova člana budu gosti na utakmici što je sigurno lijepa gesta.

(tekst i foto Miljenko Dovečer)