Međimurje u “generalki” pod rasvjetom dočekuje Dugo Selo, Škvorc obećava golove

Još je tjedan dana ostalo do 1. kola i početka natjecanja u 2. HNL. Nogometašima Međimurja uz svakodnevne treninge još je do susreta sa Solinom preostala jedna kontrolna utakmica. Kondicijski su dobro pripremljeni no brine neefikasnost napadačkog reda u zadnjim utakmicama.
– Dobro radimo na jako zahtjevnim treninzima i siguran sam da ćemo biti odlično pripremljeni. U svim dosadašnjim utakmicama bili smo dominantni no to nažalost nisu popratili golovi. Znam da se od mene kao napadača najviše očekuje i vjerujem da ću zabijati onda kada će to najviše biti potrebno – rekao je najbolji prošlogodišnji strijelac Međimurja Filip Škvorc.
Treninzima prve ekipe priključio se Mateo Branilović, povratnik iz Austrije, dok je jedna vijest zabrinula trenera Kristića. Zbog ozljede ne trenira Brcković jer ima problem s koljenom, a tek će magnetska rezonanca reći će o težini ozljede. Veseli da je u punom treningu napadač Karamarković koji će konkurirati za subotnju utakmicu.
Do početka prvenstva i 1. kola protiv Solina u utakmici koja će se odigrati pod rasvjetom s početkom u 20 sati igrači Matije Kristića trebali su imati još dvije test utakmice.
Prvu u srijedu 15. kolovoza u 3. kolu međimurskog kupa protiv Radnički iz Gardinovca nisu igrali na molbu domaćina zbog nedovoljnog broja igrača ( puno ih je na moru ), pa će tu utakmicu igrati 11. rujna. Tako im predstoji još samo generalka sljedeće subote 18. kolovoza kada u 19 sati u Čakovcu dočekuju trećeligaš Dugo Selo .

(tekst i foto Miljenko Dovečer)