Međimurje s znatno izmijenjenim sastavom u 1. kolu domaćin Orijentu – u pripreme se kreće u ponedjeljak

Nakon podulje ljetne pauze u novu sezonu Međimurje kreće u ponedjeljak 8. srpnja s Matijom Kristićem kao trenerom, ali sa znatno izmijenjenom kadru. Za sada su iz kluba otišli Munivrana, Galoši, Nemec, Režić, Marcijuš, Tkalčić, Jakšić i Trojak.

U klub su se vratili Antonio Dodlek iz Austrije i mladi Neven Hlišć iz Osijeka, iz Lučkog su došli vratari Koprić i Jesenović, te stoper Knezović. Klub su pojačali i napadač Šimičić koji je došao iz BSK Bijelo Brdo, te Ceraj iz Intera Zaprešić. Novi igrač u čakovečkoj svlačioni biti će i Ivan Ikić koji je u proljeće bio na posudbi iz Osijeka, a angažiran je i njegov vršnjak dvadesetgodišnji vratar Bulić koji dolazi iz Međimurca. Još se pregovara s nekolicinom igrača , a pripremama prve ekipe biti će priključeni i mladi igrači Farkaš, Patafta i Bacinger.

U šestotjednim pripremama koje će se održavati u Čakovcu i okolnim terenima ( zbog renoviranja atletske staze na glavnom terenu ) uz svakodnevne treninge dogovoreno je i devet kontrolnih utakmica.

  1. srpnja Nagykanizsa ( Čakovec )
  2. srpnja Dubravčan ( Donja Dubrava )
  3. srpnja HAŠK ( Zagreb )
  4. srpnja Heviz ( Čakovec )
  5. srpnja Dubrava Zagreb ( Čakovec )
  6. kolovoza Dugo Selo ( Čakovec )
  7. kolovoza Varteks ( Čakovec )
  8. kolovoza Polet ( Sveti Martin na Muri )

U srijedu je u Sesvetama održan plenum klubova Druge lige na kojem su i izvučeni parovi, a naš drugoligaš u 1. kolu domaćin je Orijentu iz Rijeke kojeg dočekuje u petak 16. kolovoza s početkom u 20 sati.

(tekst i foto: Miljenko Dovečer)