Međimurje razbilo Belišće u drugom poluvremenu

Čakovečki trećeligaš već treću utakmicu zaredom nije primio gol. Nakon prošlotjedne visoke pobjede protiv Varteksa 4:0, ove subote razmontirali su Belišće kojem su utrpali šest komada.

Dominantnu igru u prvom poluvremenu Međimurje je u susretu s posljednjim Belišćem okrunilo u 12. minuti. Nakon prodora Pajića po desnoj strani uslijedio je oštar centaršut i Škvorc posprema glavom loptu u mrežu gostiju. Nakon toga pa do kraja prvog dijela igrači  Međimurja pošteno su se ispromašivali.

Ono što nisu uspjeli u prvom poluvremenu realizirali su početkom drugog dijela s dva pogotka. Prvo je za 2:0 povisio Škvorc na dodavanje Pajića u 53. minuti. Tri minute kasnije i treća asistencija mladog Martina Pajića rezultira  povećanjem vodstva. Ovaj put u strijelce se upisao Munivrana za 3:0.

Do kraja utakmice domaćini su postigli još tri pogotka. U 76. minuti u strijelce se upisao Marcijuš kada ga je odlično povratnom loptom pronašao Sabol, a nakon prekršaja nad Škvorcom u šesnaestercu gostiju iz kaznenog udarca precizan je Režić u 78. minuti za 5:0. Konačnih i visokih 6:0 djelo je Malenovića koji zabija gol u posljednjoj minuti.

U utakmici protiv Belišća sve linije u momčadi su funkcionirale,a to zadovoljstvo vidjelo se na licu trenera Matije Kristića.

-Naravno da sam zadovoljan ovom visokom pobjedom,iako smo se propisno ispromašivali pogotovo u prvom poluvremenu. Sreća da nas gosti nisu kaznili, jer kod rezultata 1:0 za nas vratar Galoši obranio je zicer. Naša kvaliteta i premoć došla je do izražaja u drugom dijelu i to mi daje nade da ćemo u posljednja tri kola vjerujem skupiti što više bodova i približiti se vodećim ekipama.

Priliku da uhvate priključak s vodećim ekipama imaju u slijedećem 13.kolu kada idu u goste mladoj ekipi prvoligaša Osijeka.

(Miljenko Dovečer, foto Tin Tomanić)