Međimurje otvorilo uvjerljivom pobjedom nad Bjelovarom proljetni nastavak

Težak, vodom natopljen teren SRC Mladosti i kiša koja je neumorno padala cijelo vrijeme nisu dopuštali kombinatornu igru. Obje ekipe dugim loptama pokušavale su ući u završnicu, međutim praktički bez šansi  i naravno bez golova u požrtvovnom  tonu završilo je prvo poluvrijeme.

U drugom dijelu siloviti početak Međimurja najavio je što čeka goste iz Bjelovara. Prvo u 46. minuti Škvorc glavom puca na centaršut Pajića tik pored stative.

Domaćin dolazi u vodstvo u 51.minuti kada Tkalčić upošljava Munivranu na desnom krilu. Mario vara dva protivnička igrača ulazi u sredinu i s dvadesetak metara precizno pogađa  gol Lebovića.  Već u slijedećoj minuti Škvorc je ponovo u prilici, ali gostujući vratar dobro reagira i lopta završava u korneru. Još jednu lijepu priliku u 64. minuti ne realizira Munivrana.

Minutu kasnije gosti preko Puškarića dolaze u najveću priliku na utakmice, ali vratar domaćina Galoši brani zicer. Potvrdu premoći u drugom dijelu Međimurje postavlja u 77. minuti kada Tkalčić preciznim centaršutom pronalazi na drugoj stativi Juricu Antonovića koji glavom pogađa za 2:0.

Nakon što je brzi lijevokrilni napadač Jan Marciuš na odlično dodavanje Nevena Hlišća u 85. minuti pogodio za 3:0 sve je bilo riješeno. Uvjerljivu igru u drugom dijelu domaće Međimurje okrunilo je i četvrtim golom kada na dodavanje kapetana Ivana Režića  u 90. minuti  iz blizine glavom pogađa Ptiček za konačnih i visokih 4 :0 .

Ovom pobjedom Međimurje se polako približava vodećim momčadima, a priliku da uđe u sami vrh ima u srijedu 21.ožujka kada u zaostaloj utakmici u lokalnom derbiju gostuje u Koprivnici.

(Tekst i foto: Miljenko Dovečer)