Međimurje ide po bodove u Oriovac

Međimurje je započelo prvenstvo tek u drugom kolu nastavka, jer prvo protiv Koprivnice nije igralo zbog snijegom i vodom razmočenog terena. Odgođena utakmica trebala se prvo igrati u srijedu 21. ožujka, ali je ponovo preložena zbog lošeg stanja terena na 28. ožujka. Tako su Čakovčani svoju prvu utakmicu proljetnog dijela igrali kao domaćini protiv Bjelovara.

Ovom pobjedom Međimurje, iako s utakmicom manje,  polako se približava vodećim momčadima, a priliku za još bolji plasman ima u subotu protiv Oriolika :

Znali smo da je Bjelovar jedna čvrsta ekipa, a osim njih i težak teren onemogućavao je u prvom poluvremenu tečniji protok lopte. U drugo poluvrijeme ušli smo još odlučnije i prvi gol pokrenuo je lavinu. Zadovoljan sam što smo bili cijelim tijekom utakmice angažirani, energični i agresivni i ako to ponovimo u subotu protiv Oriolika nema bojazni. Naša momčad gaji napadačku igru i tako se moramo postaviti i na gostovanju u Oriovcu, te hrabrom i požrtvovnom igrom vjerojatno po lošem terenu vratiti se  u Čakovec s bodovima – kazao je trener Međimurja Matija Kristić .

Utakmica protiv Oriolika igra se u Oriovcu u nedjelju 25. ožujka u 15,30 sati .

(Tekst: M. Dovečer, Foto : Tin Tomanić)