Međimurje bolje od Rudara u “generalki” pred nastavkom prvenstva

MEĐIMURJE-RUDAR 3:0(2:0)

Generalku pred nadolazećim nastavkom prvenstva odigrali su međimurski trećeligaši Međimurje i Rudar i onim što su prikazali uglavnom mogu biti zadovoljni jedni i drugi prema riječima obaju trenera . Nikola Goričanec možda nešto više zbog pobjede i postignuta tri zgoditka, Andrija Balajić pak bez obzira na poraz zbog solidnog otpora ekipi koja se bori za sam vrh ljestvice, a još se i pojačala za nastavak prvenstva.

Zaslužena pobjeda domaćina, a Rudar može žaliti što u nekim svojim situacijama nisu bili koncentriraniji u završnom dodavanju koje bi im moglo donijeti i koji zgoditak koji svakako ne bi bio nezaslužen.
Inače smo prisustvovali solidnoj nogometnoj predstavi u kojoj su treneri isprobali sve snage kojima raspolažu u ovom trenutku.
Strijelci za Međimurje bili su Dominik Glavina(2) i Filip Škvorc, igrači iz gradskog nogometnog bazena Mursko Središće.


Ekipe su nastupile u sljedećim sastavima:
Međimurje: Jesenović, Bacinger, Zanjko, Glavina De., Jakupak, Hlišć, Hranilović, Glavina Do., Ratajec, Marcijuš, Škvorc (Kirić, Marđetko, Mihoković, Rališ, Mendelski, Kuqi)
Rudar: Kodba, P.Nedeljko, Šardi, Belaj, Zeljko, Vaš, Vinko, K. Nedeljko, Cimerman Petrinec (Srpak, Mikulić, Antolović, Zadravec, Novak, Mesarić)

(tekst i foto: zr)