Mažoretkinje Murskog Središća putuju na državno prvenstvo u twirlingu i mažoret plesu

Članice Udruge mažoretkinja Murskog Središća ovog vikenda putuje na 21. državno prvenstvo u twirlingu i 24. državno prvenstvo u mažoret plesu koje će se održati u Kaštel Starom od 3. do 5. rujna.

Na ovo natjecanje čekalo se dvije godine te se jako raduju što će konačno moći pokazati svoj rad i trud prijateljicama iz cijele Hrvatske, ali i roditeljima i sucima.

Djevojčice i voditelji bili su jako marljivi te su za natjecanje pripremili 10 koreografija i sljedećim kategorijama: tradicionalni mažoret ples, tradicionalni pomponi, baton flag, pom poni, duo s rekvizitima, strutting u x i solo s rekvizitima.

Na put krećemo s puno veselja i uzbuđenja da pokažemo najbolje od sebe.

Ovim putem se zahvaljujemo svim roditeljima, sponzorima i svima koji su nas na bilo koji način podržavali i pomogli da nam se ovo natjecanje ostvari.

Natjecateljice su: Elena Tuksar, Nika Hoblaj, Mia Jambrošić, Zara Drk, Iva Lacković, Leona Franjo, Kenny Hranić, Doris Vidović, Klara Peras, Lucija Lajtman, Maša Smolković, Iva Kukovec, Zala Bedić, Karla Žganec, Valentina Turk, Lana Trstenjak, Jana Hren, Marija Hatlek, Veronika Mavrek, Ena Peras, Lara Munđar, Helena Hajdinjak, Gita Podgorelec, Rea Lajtman, Katja Goričanec, Saša Matić, Eva Varga, Anja Jambrošić, Iva Horvat, Alma Vuglač.

Sretno svim natjecateljicama!

(tekst i foto: Facebook  Udruga mažoretkinja Murskog Središća)