Mažoretkinje Murskog Središća proslavile su svoj 21. rođendan

U subotu 21 prosinca u suradnji sa gradom Mursko Središće u sklopu manifestacije „Advent u gradu rudara“ mažoretkinje Murskog Središća proslavile su svoj 21. rođendan.Na početku plesne revije gledatelji su mogli uživati u svečanom ulasku svih timova .Tako su u goste u Mursko Središće stigle prijateljice iz Čakovečkih mažoretkinja, mažoretkinja Domašinca, Goričana, Kotoribe, Nedelišće te Selničke i Svetomartinske mažoretkinje.

Proslavu i ovu plesnu reviju pozdravili su i svečano otvorili predsjednica mažoretkinja Murskog Središća Lara Podgorelec i gradonačelnik Murskog Središća, saborski zastupnik gosp. Dražen Srpak. Publika koja je ispunila sportsku dvoranu uživala je u prekrasnim i zanimljivim koreografijama koje su za njih pripremili i odlično uvježbali svi timovi zajedno sa svojim voditeljima te ih svaku posebno nagradila velikim pljeskom.

U ovo predblagdansko vrijeme i raspoloženje domaćini su ponovno uspjeli u svom gradu prirediti događaj koji je na jednom mjestu okupio bogatstvo plesa, mladosti i pozitivne energije. Revija je završila riječima zahvale domaćina ,koji je svima prisutnima poželio svako dobro, zdravo i sretno za blagdane koji nam dolaze, uz poziv na druženje dogodine na istom mjestu.

(Lara Podgorelec, foto: LP)