MAŽORETKINJE MURSKOG SREDIŠĆA OSVOJILE DVIJE SREBRNE MEDALJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Proteklog vikenda u Cavtatu se  održalo se XX-to državno prvenstvo u mažoret plesu,  ali i velika proslava 20-og rođendana Saveza mažoretkinja.Na istom je sudjelovalo  20 timova  iz cijele Hrvatske sa oko 800-tinjak svojih mažoretkinja i mažoreta.

36 mažoretkinja Murskog Središća  u dobnoj skupini minime starije i skupini mlađi juniori svoj trud i rad prikazalo  je  u 5 različitih koreografija i kategorija.Tako su plesale tradicionalni mažoret ples,grupu pom poni-mlađi ,grupu-zastave i solo sa rekvizitima najmlađi Eva Varga .

Puno truda i rada uloženog od strane  trenera Lare Podgorelec , Lucije Mutvar Bedić,Patricije Jambrošić  te svih djevojčica i djevojaka koje su se mjesecima pripremale za ovo natjecanje pokazalo se i u rezultatima koje su tamo postigle.

Tako su minime starije osvojile srebro u kategoriji pom pon najmlađi, a mlađe juniorke u kategoriji zastava.

U grupi minime starije plesale su:

Ema Sobočan,Nika Drk,Roberta Radiković,Iva Horvat,Saša Matić,Pavla Nađ,Karla Hren,Sara Bogdan,Franka Kodba,Eva Varga,Arijana Srpak,Laura Kukovec,Alma Vuglač,Magdalena Jepure,Sara Debelec i Lana Žganec

U grupi mlađi juniori plesale su:

Taša Goričanec,Nera Hranilović,Rahela Novinić,Mia Sobočan,Mirna Bilas,Anja Jambrešić,Karla Vršić,Maša Varga,,Veronika Kontrec,Megi Kutnjak,Lorena Stubičar,Kristina Škvorc,Marija Lisjak,Dora Hranilović,Marija Bogdan,Patricija Jambrošić ,Marta Malović,Nensi Tomašić i Ana Slamek.

Odlazak na ovo državno prvenstvo bilo je jedno veliko plesno i natjecateljsko iskustvo, velika motivacija za daljnji rad,ali i prekrasno druženje ispunjeno navijanjem za sve sudionike,smijehom i radosti što uopće imamo priliku prisustvovati na ovakvom velikom događaju i predstaviti kraj iz klojeg dolazimo. Sve ovo nebi uspjeli bez truda,motivacije,velikih odricanja,dolazaka na treninge te veliku potporu roditelja, zajednice i sponzora koji podupiru rad i napredak Udruge.

Ovim putem od srca zahvaljujemo:

Gradu Mursko Središće,Turističkoj zajednici grada Mursko Središće,Općini Selnica,Sobočan Interijeri d.o.o.,krojačkom obrtu ANNA,usluge građevniskom mehanizacijom Bogdan,zastupanje u osiguranju Frama,dom za starije i nemoćne Stubičar, Hit Fasade j.d.o.o.,Pro Tec Tekstil d.o.o.,Josip Dobranić-autoservis,knjigovodstvene i računovodstvene usluge Gordana Matić,”Stanko Comerce”d.o.o.praonica rublja Ksenija Malović,Manjgura d.o.o.Višnja Tomašić,Denn Trade d.o.o.,Alpro Šardi d.o.o., Jamnica d.d.,prijevoz Varga,VMO Peklenica i svima ostalima koji su na bilo koji način pridonjeli odlasku djevojčica,djevojaka i trenera na ovogodišnje državno prvenstvo.

 

(Lara Šimić)

1

2

3

4

5