Mato Kljajić dao neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Međimurskog nogometnog saveza

Danas je u Čakovcu održana izvanredna skupština Međimurskog nogometnog saveza na kojoj je moralo doći do izglasavanja nepovjerenja dosadašnjem predsjedniku Mati Kljajiću kao i članovima Izvršnog odbora.
Međutim u dosta napetoj i revoltirajućoj atmosferi zaiskrilo je već kod izglasavanja dnevnog reda koji nije usvojen, jer je jedan dio skupštinara htio dopuniti dnevni red . S puno tenzija i oštrih riječi na kraju je došlo do toga da je predsjednik saveza Mato Kljajić tijekom svog obraćanja skupštinarima, iziritiran takvim tijekom događaja podnio neopozivu ostavku i na mjesto predsjednika saveza kao i na mjesto predsjednika Izvršnog odbora.
Na samoj skupštini bio je prisutan 71 zastupnik od mogućih 74.
Nakon date ostavke predsjednik Mato Kljajić kao članovi Izvršnog odbora su napustili skupštinu, a ostatak skupštinara je nastavio raditi po dnevnom redu.
Vođenje skupštine je preuzeo Drago Katalenić, a najvažnija odluka tog dijela skupštine bila je da će do daljnjeg vršitelj dužnosti MNS-a biti Mišel Ganzer koji će ujedno sa 6 novoizabranih članova pripremiti sve za izvanrednu Izbornu skupštinu MNS-a.
Članovi za pripremu skupštine su Miroslav Novinšćak, Nenad Novak, Drago Katalenić, Denis Magdić, Saša Grkavec i Ivan Kos.

(tekst: zr, foto: arhiva Muralista)