Marin Bradarić novi izbornik reprezentacije u Billie Jean King Cupu

Iza Marina Bradarića je uspješna trenerska karijera, a sada ga čeka novi izazov. Iva Majoli, dosadašnja izbornica, bit će koordinatorica svih ženskih reprezentacija

Marin Bradarić bit će u sljedeće četiri godine izbornik hrvatske reprezentacije u Billie Jean King Cupu, odlučio je Upravni odbor Hrvatskog teniskog saveza. Nakon uspješne trenerske karijere, tijekom koje je, među ostalima, vodio Mirjanu Lučić Baroni, sada ga čeka novi izazov. Iva Majoli, dosadašnja izbornica, bit će koordinatorica svih ženskih reprezentacija.

„Velika mi je čast što mi je Hrvatski teniski savez ukazao povjerenje i dao mi mogućnost da vodim reprezentaciju u Billie Jean King Cupu. To je velika obaveza, ali istovremeno i izazov“, rekao je 39-godišnji Splićanin, koji je u igračkim danima došao do 349. mjesta ATP liste. Kao trener, Mirjanu Lučić Baroni odveo je do polufinala Australian Opena 2017., a vodio je i Rusa Romana Safiulina, u to vrijeme osvajača juniorskog Australian Opena. „Uskoro nas čeka nastup u Litvi, na turniru Druge skupine Billie Jean King Cupa u travnju, a vjerujem da ćemo biti uspješni i ostvariti plasman u viši rang“, dodao je.

 

Hrvatski teniski savez