MAME GUBILE OD SINOVA PA U POMOĆ POZVALE TATE

U sjeni jučerašnjeg spektakla, utakmice između Gornjeg i Donjeg kraja, na Šuderki se odigrao još jedan zanimljiv susret kojemu se vrijeme smilovalo. Da li su na njega utjecale lijepe mame ili živahni osmogodišnjaci nije toliko bitno, ali je činjenica da je nakon proloma oblaka svanulo sunce i omogućilo igru po povoljnijim uvjetima od onih koji su vladali samo nekoliko minuta ranije.

U sklopu završne proslave kraja proljetnog dijela sezone koja se jučer odvijala na stadionu NK Rudar odigrana je i jedna neobična utakmica u kojoj su snage odmjerili polaznici Rudarove Škole nogometa uzrasta U-8 i njihove mame.

Kategoriju U-8 sačinjavaju najmlađi natjecatelji Škole nogometa koji su ove godine postigli izniman uspjeh. U svojoj natjecateljskoj skupini osvojili su prvo mjesto te su se u završnoj utakmici borili za naslov apsolutnog prvaka Međimurja s vršnjacima NK Naprijed iz Cirkovljana. Tu utakmicu nisu uspjeli dobiti, no sam plasman u finale veliki je uspjeh najmlađih nogometaša i njihovog trenera Dalibora Liklina.

Sada su se mali laporniki htjeli iskupiti na mamama i pokazati tko je gazda u kući, no to im zbog njihovih tata nije pošlo za nogom. Što se dogodilo ? Nakon odlične igre u prvom poluvremenu, mališani su rasturili mame i poveli 3:0. Da bi izbjegle katastrofu koja je bila na vidiku, mame su u nastavku utakmice u pomoć pozvale tate koji su na kraju uspjeli izvući neodlučni rezultat od 4:4. Tako su se zajedničkim snagama roditelji spasili poraza, no sljedeće godine ne piše im se dobro jer će im sinovi biti godinu dana stariji, bolji i spremniji, pa će konačno „starcima“ dokazati tko je glavni. (rt)

02

03

04

05

06

7