Malonogometni turnir u Štrigovi stigao do završnice

Tradicionalni malonogometni turnir u Štrigovi u organizaciji NK Sloga Štrigova došao je samom kraju. Poslije jučerašnjih utakmica u konkurenciji seniora poznati su svi finalisti, a odigrana je i utakmica za treće mjesto u konkurenciji veterana u kojoj je Galerija Sjever bez problema savladala Lovec Bar 5:2.

U prepunoj dvorani Osnovne škole gledatelji su mogli uživati u potezima malonogometnih majstora. Zamijetili smo nekoliko imena iz prvo, drugo i trećeligaških klubova ( Vizinger, Marciuš,Bobičanec, Zanjko,Malenović, Hlišć, Antonović..).

U jednoj od zanimljivijih utakmica između Vinarije Novak i Meteorplasta istaknuo se trostruki strijelac Robin Zanjko mladi igrač Slaven Belupa. Na drugoj strani za ekipu Meteorplasta nastupao je najbolji strijelac slovenske Druge lige Luka Bobičanec, igrač Mure iz Murske Sobote. Nakon vodstva Vinarije Novak 2:0, došlo je do malog opuštanja koje su iskoristili iskusni igrači Meteorplasta i izjednačili na 2:2 pet minuta do kraja. Ipak mladići Vinarije Novak koji su bili bolji cijelim tijekom utakmice, golovima Zanjka i Antonovića zasluženo su pobijedili 4:2 i plasirali se u polufinale. Tu ih čeka još jedan od favorit turnira, ekipa JACK BAR i to će biti finale prije finala, barem po igrama koje su obje ekipe pokazale u dosadašnjem dijelu prvenstva.

U drugom polufinalu sastaju se ŠIC BAR Ljutomer i CB BAZZA Jurovec koje su u četvrtfinalu sa po 3:1 savladale svoje protivnike.Nakon toga slijedi finale veterana, pa utakmica za treće mjesto i na kraju veliko finale.

Organizator se pobrinuo za sve ekipe kao i za gledatelje koji će biti počašćeni besplatnom hranom, a dvorana će biti možda premala da primi sve posjetitelje ovog poznatog malonogometnog turnira.

Rezultati četvrtfinala seniori:

 ŠIC BAR LJUTOMER – ŠKEDENJ BAR A.S. MAKOTER  3 : 1

VINARIJA NOVAK – METEORPLAST 4 : 2

JACK  BAR  –  TIGROVI  6 : 1

CB BAZZA JUROVEC – ŠD BERKOVCI  3 : 1

Veterani, utakmica za 3.mjesto:

 GALERIJA SJEVER – LOVEC BAR  5 : 2

FINALNI DAN, petak 5.siječnja 2018.  od 16.30 sati:

 polufinale seniori:

 ŠIC BAR LJUTOMER – CB BAZZA JUROVEC

VINARIJA NOVAK – JACK BAR

finale veterani:

 AP DEJAN JEREBIČ – PRLEK FOREVER

UTAKMICA ZA 3. MJESTO – seniori

FINALE  – seniori

(Miljenko Dovečer, foto: Denis Malenović)

cof