Mali nogomet – bogati novčani fond na prvenstvu Međimurja u Atonu, iznenađenja za gledatelje

Ovogodišnje 5. Klupsko prvenstvo Međimurja na mantinele održat će se od 23.prosinca 2019. do 05. siječnja 2020. godine, kada će se održati posljednji, finalni dan prvenstva, na kojem će snage odmjeriti oni najbolji u svim kategorijama (seniori, veterani i U11). Prijave za prvenstvo traju do 16. prosinca, a dan kasnije, prvog dana Aton limač kupa, održat će se javno izvlačenje skupina za prvenstvo.

S obzirom na mini-jubilej prvenstva, ove godine organizatori su uveli nekoliko novina i pripremili iznimno bogati, isključivo novčani nagradni fond za seniore i veterane, veći nego ikad prije!

Tako će pobjedniku u seniorskoj kategoriji pripasti 20.000,00kn, drugoplasiranom 15.000,00kn, trećeplasiranom 10.000,00kn, a ove godine i četvrto plasirana ekipa će dobiti nagradu u iznosu od 5.000,00kn. U veteranskoj kategoriji prvo plasirana ekipa će osvojit 5.000,00kn, drugoplasirana 3.500,00kn, trećeplasirana 2.000,00kn, dok će četvrto plasirana ekipa osvojiti  1.000,00kn.

Za one najmlađe, kategoriju U11, bit će osigurani dresovi, sportske torbe i lopte.

Generalni partner 5. izdanja klupskog prvenstva Međimurja na mantinele, Agraria-market, prvi međunarodni poljoprivredni oglasnik  www.agraria-market.com,  na kojem možete prodavati svoje voće, povrće, traktore, mehanizaciju, drva, meso, gnojiva, sjeme i slično, pripremio je bogate nagrade za vjerne gledatelje i navijače svojih ekipa, tako da će nekih od njih imati priliku otputovati u Pariz, Milano ili Veneciju, a kako sudjelovati u nagradnoj igri, bit će objavljeno u danima kako će se prvenstvo približavati.

Ovim putem organizator poziva sve ekipe da se prijave na prvenstvo, a vjerne navijače i gledatelje da dođu bodrit svoje ekipe i budu dio ove lijepe sportske priče.

(Miljenko Dovečer)