MALA ŠKOLA NOGOMETA NK RUDAR Uspješan početak i pun pogodak!

S ponosom objavljujemo da je naš projekt “Mala škola nogometa” doživio uspješan početak i već se pokazao kao pun pogodak! Oduševljeni smo velikim odazivom i veseljem koje su naši najmlađi pokazali na nogometnom terenu.

Cilj ovog projekta je jednostavan, ali izuzetno važan – želimo pridobiti čim više djece na nogometno igralište i pružiti im priliku da kroz igru i sport razvijaju zdrave navike, timski duh i ljubav prema nogometu.

Na našem turniru sudjelovali su vrtići Maslačak, Pahuljica i Srčeko, a natjecalo se čak osam ekipa. Ukupno je nastupalo 60 dječaka i djevojčica. Atmosfera je bila nevjerojatna, tribine su bile pune roditelja, prijatelja i navijača koji su zdušno bodrili naše male nogometaše.

S obzirom na izniman uspjeh i pozitivne reakcije, odlučili smo da će “Mala škola nogometa” postati naša godišnja tradicija! Radujemo se budućim turnirima i novim generacijama nogometaša koje će se pridružiti ovoj prekrasnoj sportskoj priči.

Hvala svima koji su sudjelovali i podržali nas u ovom projektu.

Ovim putem pozivamo i sve “vrtiće” koji još nisu naši članovi da nam se priključe čim prije. Priključiti se možete već sutra (četvrtak)  na treningu u 16.30 sati.

ŠN Rudar Mursko Središće