Luka Murk iz Podturna pokrenuo prvi klasični fitness podcast u Hrvatskoj!

Koristim ovu priliku da Vas obavijestim o novom projektu koji sam pokrenuo.

Moje ime je Luka Murk iz Podturna ( Međimurje), magistar sam kineziologije po struci, nogometni i fitness trener s više od petnaest godina iskustva u treniranju, što sportaša, što rekreativaca.
Kako ne bi ograničio dijeljenje svog znanja samo na svoje klijente, aktivan sam i digitalno, ponajviše na društvenim mrežama, gdje pratiteljima pružam sadržaj vezan uz online treninge i zdrav način života. Da bi dodatno proširio utjecaj na javnost, pokrenuo sam vlastiti podcast pod nazivom “GYM deLUX”, digitalnu audio datoteku na koju se možete potpuno besplatno “pretplatiti” putem digitalnih servisa kao što su Deezer, iTunes, Google Podcast i Audible, preuzeti i slušati tijekom vježbanja, trčanja, u vožnji, obavljanja kućanskih poslova i slično.

Dugi niz godina bavim se treniranjem, što sportaša, što rekreativaca te sam u radu s klijentima primijetio kako se često događa nepoznavanje osnovnih pojmova vezanih uz treniranje. Brojni ne razlikuju terminologiju, naravno, ne moraju svi sve znati, a upravo zato smo mi tu da pomognemo. Za “GYMdeLUX” podcast i naše buduće slušatelje pripremio sam zanimljive goste iz domene fitnessa. To su treneri, profesionalni bodybuilderi, sportski psiholozi, nutricionisti.

Uvodnu epizodu u kojoj detaljno govorim o podcastu i samom projektu, ali i još dodatne tri emisije možete poslušati na poveznici: https://spoti.fi/2NLcU88