Loša igra Rudara u Kučanu Donjem rezultirala uvjerljivim porazom

Rudar nije nakon pobjede nad ekipom Poleta uspio doći do nove na gostovanju kod Zelengaja u Kučanu Donjem. U ovih par dana kao da smo gledali dvije različite ekipe. Tako malo volje i želje za dobrim rezultatom, već dugo nismo vidjeli kod Rudara. Bezbroj netočnih dodavanja, bez kolektivnosti u igri, driblinzi do beskonačnosti uz premalo htijenja i volje, to je ono što je krasilo Rudar u ovoj utakmici. Neigranje petorice igrača svakako ne može biti opravdanje za ovakav pristup. Jedino što je bilo pozitivno za Rudar da su prigodu dobili i mlađi igrači i po nama pokazali da zaslužuju više minuta u igri nego dosad.

Sve ovo ponuđeno uzeo je domaćin te s tri zgoditka, jednim u prvom u 24. minuti i dva u drugom dijelu u 68. i 75. minuti, zasluženo došao do tri za njih velika boda.

Imao je i Rudar poneku prigodu, no kakva je bila igra u ovoj utakmici takva je bila i realizacija.

Ništa više osim poraza Rudar nije zaslužio. U subotu im u goste dolazi ekipa Bednje, još jedan kandidat za prvaka. Hoće li u igračima Rudara ona izazvati inat da opet pokažu da vrijede više od momentalno prikazanog, ostaje da se vidi. U ekipu se sigurno vraćaju M. Zadravec i Šardi dok su ostali još pod znakom pitanja.

Četvrta nogometna liga Čakovec – Varaždin

Suci: Dario Srnec, Boris Jakovljev, Ivica Felker

Delegat: Nikola Petek

Strijelci: 1:0 24′ Kušec, 2:0 68′ E. Horvat, 3:0 75′ Vincius

Gledatelja: 150

ZELENGAJ: Bešenić, Hudoletnjak, Gudusić, Vrbanić (79′ Majetić), V. Horvat (43′ Martinez), Kušec, Vincius, Šelek, Celso, H. Vrbanić, Ismajlovski pričuve: Hrženjak, Martinez, E. Horvat, Jurinić, Majetić, trener: Zoran Ivančić

RUDAR: Rajf,Levačić, N. Šoltić (63′ Đuran), Tkalec, Vuri, A. Zadravec, Varga, Risonjić, M. Šoltić, (85′ D. Zadravec), Goričanec, Radiković, pričuve: Đuran, D. Zadravec, D. Novak, trener: Damir Vugrinec

(Tekst i foto: Z. Rihtarec)