LOŠ DAN I NEDOSTATAK SREĆE – ZAUSTAVLJEN POBJEDNIČKI NIZ RUDARA

Nakon tri uzastopne pobjede, Rudar na svojoj Šuderki nije uspio nastaviti seriju pobjeda. Ovaj put bodove odnosi spretnija i sretnija ekipa Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca. Bio je to uzvrat gostiju za njihov jesenski poraz na svom terenu.

01

Rudar ove subote nije djelovao kao ekipa koja želi pobjedu. Bilo je u ekipi previše igrača spremnih na borbenu i dobru igru. Premalo  raspoloženih igrača bilo je u ekipi Rudara , a tada se utakmica jednostavno teško može dobiti.

02

Inače prisustvovali smo utakmici sa dosta prigoda sa obje strane. U prvom dijelu utakmice gosti su bili apsolutno bolji i premoćniji te ga zasluženo dobili zgoditkom  njihovog kapetana Saše Treske u 29.minuti. Tri uzastopna duela dobio  je Treska sa obranom Rudara i zatim lijepim udarcem sa nekih petnaestak metara smjestio loptu pod samu gredu nemoćnog vratara Rajfa. Pokušali su Rudarovci u nekoliko navrata do kraja poluvremena opasnije ugroziti gol  gostiju, ali je gostujući vratar bio na visini zadatka. Tako  je prvi dio utakmice završio vodstvom gostiju od 0:1.

 

03

U  drugi dio domaćin ulazi puno agresivnije i tom agresivnom napadačkom igrom pokušava čim prije poravnati rezultat, dok gosti prijete iz brzih protunapada.

U 55.minuti utakmice Dario Šoltić prekrasnim udarcem iz „slobodnjaka“ (naslovna fotografija) poravnava na 1:1.  Činilo se tada da će Rudar kao i u utakmici sa Zelengajem doći do preokreta  ,no bilo je previše promašenih prigoda da se to ostvari. Očito da u ovoj utakmici nisu imali svoj dan.

04

I kada su svi očekivali završetak utakmice u sudačkoj nadoknadi  90+1 ,Darijan Treska prima ni od koga čuvan loptu u kaznenom prostoru Rudara i šalje ju u mrežu, te postavlja konačnih 1:2 i gostima donosi pobjedu. Jako loše je u tom trenutku reagirala lijeva strana Rudarove obrane, a ni vratar Rajf u tom trenutku nije baš najbolje intervenirao.

05

05a

U 20.kolu Rudar je gost kod ekipe Slobode iz Slakovca i to u subotu 01.04.2017.godine u 16,00 sati.

 

RUDAR – MEĐIMUREC    1:2 (0:1)

 

MŽNL ČK-VŽ           Igralište Šuderka               20.kolo                    25.03.2017.god.

 

Suci: Dubravko Pavlić, Mirko Nikolić, Renato Jarnjak

06a

Delegat: Davor Drvenkar /Belica/

Strijelci: 0:1 29.min. S.Treska  1:1 55.min.D.Šoltić  1:2 90+1.min. D.Treska

Gledatelja: 200

06

RUDAR: Rajf, Den.Levačić , Šardi (56.Knežević 74.Goričanec),Vuri,Vurušić,

D.Šoltić,Novak,Radiković,Horvat,M.Šoltić pričuve:Stojko/pv/,Levačić,Knežević,

Goričanec,Čalopa trener:Nikola Goričanec

 

07

MEĐIMUREC: Prekupec,Conjar,Balić(71.Kranjec),Vabec,Hrustek,Piškor,Kregar

(90.Zadravec),S.Treska(75.D.Treska),Šoštrić,Yokoyama,Hlapčić(55.Katalenić)

pričuve: Sutnjak/pv/,Katalenić,D.Treska,Orehovec,Zadravec,Kranjec trener:

Želimir Orehovec

(Z. Rihtarec, foto R. Tomanić)

08